Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Τον Ιούνιο τα χρίσματα στους υποψήφιους Περιφερειάρχες και Δημάρχους από το ΠΑΣΟΚ

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο Θ.ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.....




Στα μέσα Ιουνίου ανακοινώνει το ΠΑΣΟΚ τα ονόματα εκατοντάδων υποψηφίων σε δήμους και περιφέρειες. Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου έδωσε ήδη σχετικές οδηγίες στα αρμόδια κομματικά στελέχη να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν τον χάρτη των υποψηφιοτήτων στους τρεις μεγάλους δήμους αλλά και στις 13 περιφέρειες της χώρας. Για το λόγο αυτό προχώρησε στη συγκρότηση επιτροπής που θα αξιολογήσει τους υποψηφίους για το χρίσμα.Την επιτροπή που θα προσδιορίσει τα κριτήρια των υποψηφίων και θα κάνει και την τελική επιλογή αποτελούν οι Σωκράτης Ξυνίδης, Θανάσης Τσούρας, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Δημήτρης Στεφάνου και Λάμπρος Μίχος. Την εποπτεία της επιτροπής θα έχει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ αλλά την ευθύνη για την καθημερινή λειτουργία της θα έχει ο Θανάσης Τσούρας.Όσο αναφορά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το τελευταίο διάστημα μεγαλώνει η λίστα των πιθανών υποψηφίων με τελεταίο όνομα να έχει προστεθεί αυτό του Υφ.Θάνου Μωραίτη..ο οποίος σε σημερινή του συνέντευξη στο έθνος…απαντά..

Με τη θεσμοθέτηση του «Καλλικράτη», ο Θάνος Μωραΐτης θα σκεφτόταν να αφήσει το υπουργείο και να διεκδικήσει τη θέση του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας;

Η εντολή του πρωθυπουργού για όλους όσοι συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα είναι σαφής: να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά μας και να αφοσιωθούμε στην επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου