Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Βασίλης Αντωνόπουλος

Δηλώνει παρών και απευθύνει κάλεσμα
«Καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συγκροτήσουμε μία ενωτική δημοκρατική παράταξη που θα διεκδικήσει τη δημοτική αρχή, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και «εν κρυπτώ χρίσματα».


Σχετικά με την πρόταση του Δημάρχου Θεστιέων κ. Τραπεζιώτη θα ήθελα να δηλώσω ότι βρίσκεται σε θετική κατεύθυνση.
Κι αυτό γιατί ο Νέος Μεγάλος Δήμος Αγρινίου που γεννιέται με το Νόμο «Καλλικράτη» απαιτεί τη μεγαλύτερη δυνατή συνένωση όλων εκείνων των δυνάμεων που θέλουν να υπηρετήσουν το Νέο Δήμο Αγρινίου.
Κάθε προσπάθεια που έχει ως σκοπό και στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση έτσι ώστε να συγκροτηθεί μια ευρεία, πλουραλιστική και Ανεξάρτητη Ενωτική Δημοκρατική παράταξη με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και αρωγό.
Προς το σκοπό αυτό δηλώνω παρών και καλώ και προσκαλώ κάθε αυτοδιοικητικό στέλεχος αλλά και κάθε ενεργό πολίτη του νέου διευρυμένου Δήμου Αγρινίου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συγκροτήσουμε μία ενωτική δημοκρατική παράταξη που θα διεκδικήσει τη δημοτική αρχή, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και «εν κρυπτώ χρίσματα». Πιστεύω ότι τα «χρίσματα» προέρχονται από την τοπική κοινωνία, από τους ίδιους τους δημότες, που αγωνιούν για το μέλλον του τόπου τους, που θέλουν και απαιτούν διαφανείς αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες, κι όχι αναθέσεις έργων σε ημετέρους και φίλους. Η τοπική κοινωνία έχει ξεπεράσει προ πολλού τα «χρίσματα» και επιζητεί νέους και άφθαρτους ανθρώπους που θα υπηρετήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση με γνώμονα τη χρηστή διαχείριση, με την ανάπτυξη της υπαίθρου, έτσι ώστε η τοπική αυτοδιοίκηση να μπορεί να επιτελέσει το μοχλό εκείνο που καταπολεμά την ανεργία και με τα αναπτυξιακά έργα θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας σε νέες και νέους και δουλειά στους εργαζόμενους.
Βασίλειος Αντωνόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου