Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

TO ΣΕΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ανοικτή Γενική Συνέλευση στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Αγρινίου την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 Σεπτέμβρη Η Νέα Διοίκηση συνεχίζει την τακτική της παλαιότερης Διοίκησης να ¨μοιράζει¨ χρήματα για ¨δεδουλευμένες ώρες¨ και μάλιστα σε μερικούς υπαλλήλους ή τμήματα.


Έτσι κι εμείς συνεχίζουμε να καταγγέλλουμε τις πρακτικές αυτές που επιβεβαιώνουν περίτρανα για το ποιος διοικεί αυτόν τον…τόπο(Νοσοκομείο Αγρινίου).
Με πραγματική έκπληξη ενημερωθήκαμε για την απόφαση της
Διοίκησης να πάρουν χρήματα ολίγοι και εκλεκτοί. Οι οποίοι βέβαια έπαιρναν χρήματα και πιο παλιά!!!
Οι εργαζόμενοι όμως δεν έχουν πληρωθεί ακόμη για τα πραγματικά δεδουλευμένα χρήματα από τον μήνα Απρίλιο και μετά. Δεν έχουν εξοφληθεί ακόμη για τα δεδουλευμένα χρήματα του Νοεμβρίου του 2008 !!!, χρήματα που χαρακτηρίστηκαν παράνομα από αυτόν που σήμερα και πάντα παίρνει ¨νόμιμα¨ δεδουλευμένες ώρες τις οποίες ακόμα δεν καταλάβαμε γιατί δεν τις κάνει στο ωράριό του.
Οι εργαζόμενοι παίρνουν απλά ευχές και χτυπήματα συμπαράστασης στην πλάτη για το φιλότιμο και την ευσυνειδησία. Υπάρχουν τμήματα, τα περισσότερα σίγουρα, που δουλεύουν πολύ πιο κάτω και από την κόκκινη γραμμή.
Το Σ.Ε.Ν.Α. είχε από νωρίς προειδοποιήσει την Νέα Διοίκηση για το κακό που ερχόταν.
Προσωπικό έφυγε αφού ήταν αποσπασμένο. Προσωπικό έφυγε με συνταξιοδότηση. Προσωπικό δεν ήρθε ποτέ να δώσει αέρα ανανέωσης και χέρι βοήθειας.
Τα Επικουρικά σταματούν το ένα μετά το άλλο και καθημερινά οξύνονται τα προβλήματα στις κλινικές και τα εργαστήρια.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ
Έχουμε ήδη υποστεί μεγάλο πλήγμα από τις απάνθρωπες περικοπές στους μισθούς και τα επιδόματά μας. Δεν αντέχουμε άλλο. Περιμένουμε άσκοπα το θαύμα. Αλλά θαύματα και μαγικά δεν γίνονται.
Το Σ.Ε.Ν.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους να αντιδράσουν και να κινητοποιηθούν.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εργαζόμενους σε Ανοικτή Γενική Συνέλευση στον
προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Αγρινίου την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 Σεπτέμβρη και ώρα
10:00 π.μ. για να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ, να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ, να

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου