Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

"Χάθηκαν οι ιστορικοί δεσμοί"

Η Αιτ/νία δεν αποτελεί πλέον καπνοπαραγωγική περιοχή και αυτό πέρα απο πλήγμα στις τσέπες των παραγωγών και στην οικονομία ,συνεχίζει να έχει επιπτώσεις και σήμερα  αφού μεγάλοι ευργέτες της περιοχής μας όπως ο Παπαστράτος έστρεψε πλέον αλλού το ενδιαφέρον,τις επενδύσεις και τις δωρεές ......Η καπνοβιομηχανία Παπαστράτος ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει αρχικά 70.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης 30 σχολείων σε καπνοπαραγωγικές περιοχές.
Η καπνοβιομηχανία Παπαστράτος ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει αρχικά 70.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης 30 σχολείων σε καπνοπαραγωγικές περιοχές των νομών Δράμας, Καβάλας,
Ξάνθης, Πιερίας, Ροδόπης και Σερρών.

Σχετικά με την πρωτοβουλία αυτή ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Νικήτας Θεοφιλόπουλος ανέφερε: «Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια των κρατικών φορέων και να στηρίξουμε τους καπνοκαλλιεργητές με τους οποίους μας συνδέουν ιστορικοί δεσμοί. Ευελπιστώ ότι στην πρωτοβουλία μας αυτή θα ανταποκριθούν και άλλες εταιρείες και ιδιώτες ώστε να επεκταθεί πανελλαδικά σε περιοχές που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση».

Το πρόγραμμα υλοποιείται  σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός» που θα κάνει την τελική επιλογή των σχολείων με βάση κριτήρια που συμφωνήθηκαν με την Παπαστράτος.

Εταιρείες ή ιδιώτες που θέλουν να συνεισφέρουν στην προσφορά  πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία, μπορούν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον τραπεζικό λογαριασμό (124002002007025) που διατηρεί ο «ΔΕΣΜΟΣ» στην Alpha Bank.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου