Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Στα πλαίσια δράσεων ,για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5 ΙΟΥΝΙΟΥ , η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή ενότητα Αιτωλ/νίας), το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου και ο Δήμος Θέρμου , σε συνεργασία με τους υπευθύνους Π.Ε. Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας ,διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις:


1. Διήμερο σεμινάριο ενημέρωσης, επιμόρφωσης και ευαισθητοποίησης ενηλίκων, στις 3 & 4 Ιουνίου 2011, στο Θέρμο , στην αίθουσα του Δημαρχείου , με θέμα: «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ».

Το σεμινάριο γίνεται στα πλαίσια των δράσεων του επιχειρησιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»,στη πράξη: «ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ –ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ»

Το σεμινάριο είναι ανοικτό και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες.

Ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:

Παρασκευή: 3 Ιουνίου 2011 : 17:30 έως 22:00.

Σάββατο: 4 Ιουνίου 2011 : 07:00 έως 14.30 .2. Εξόρμηση για καθαρισμό των ακτών της Λίμνης Τριχωνίδας ,την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 και ώρα 11.00 στην περιοχή Κάτω Μυρτιάς, όπου θα συμμετάσχουν Σχολεία και εθελοντές.Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στις παραπάνω ανοικτές εκδηλώσεις για το περιβάλλον και τη φύση.Η αγάπη μας για το περιβάλλον και οι πρωτοβουλίες για την προστασία του, είναι το φιλί της ζωής στο μέλλον.

Πληροφορίες Κόκκοτος Δημήτρης

2644024032

Kpe-ther@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου