Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Τετάρτη 14 Απριλίου, στο γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης σύσκεψη για το εφετείο!


Η ίδρυση του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας θα αποτελέσει το αντικείμενο σύσκεψης που συγκαλεί την προσεχή Τετάρτη 14 Απριλίου, στο γραφείο του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι βουλευτές και ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, οι δήμαρχοι Μεσολογγίου και Αγρινίου και οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων Μεσολογγίου και Αγρινίου.
Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, ύστερα από αυτή την εξέλιξη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Έστω και με αρκετή καθυστέρηση θέλω να πιστεύω ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης κατάλαβε το λάθος της απόφασής του, να προβεί στην ίδρυση του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, στο Αγρίνιο.
Σε συνεργασία με το δικηγορικό σύλλογο της πόλης θα έχουμε τη δυνατότητα την προσεχή Τετάρτη να εκθέσουμε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, το δίκαιο των επιχειρημάτων μας. Επιχειρήματα, που συνηγορούν και επιβάλουν την ίδρυση του Εφετείου, στην Πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.
Το δίκαιο των επιχειρημάτων που έχουμε, μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε για τη θετική ικανοποίηση του αιτήματος μας για επανίδρυση στο Μεσολόγγι, Εφετείου.»Απο την πλευρά του ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Αγρινίου Ανδρέας Ζώης εκφράζει την ικανοποίηση του για την εξέλιξη του Εφετείου και χαρακτηρίζει απαράδεκτη και αβάσιμη την δήλωση του Βουλευτή Α.Μακρυπίδη.Το σίγουρο πάντως είναι πως αν οι βουλευτές μας ,οι αυτοδιοικητικοί αλλά και οι πρόεδροι τωνΔικηγορικών συλλόγων πάνε στην σύσκεψη με αυτή την πανσπερμία απόψεων και θέσεων ζήτω που καήκαμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου