Παρασκευή, 2 Απριλίου 2010

Επιτυχή κατάληξη είχαν οι προσπάθειες του Δημάρχου Αγρινίου κ. Παύλου Μοσχολιού για την αποπεράτωση του κλειστού Γυμναστηρίου στην αερογέφυρα.


Η διακήρυξη του έργου «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου» με προϋπολογισμό 1.241.460 ευρώ δημοσιεύτηκε ήδη στις εφημερίδες και η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου 2010.
Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, προβλέπεται η κατασκευή ενός σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου, χωρητικότητας 500 ατόμων, με ξύλινο δάπεδο και αποδυτήρια για την φιλοξενία αθλητών.
Η υλοποίηση αυτού του έργου αναβαθμίζει τις αθλητικές υποδομές στο Αγρίνιο αποκαθιστώντας την αδικία σε βάρος της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Από τις 15-04-2003, ημέρα που έγινε οριστική διάλυση της εργολαβίας, η κεντρική εξουσία δεν ανέλαβε καμία πρωτοβουλία για να ολοκληρωθεί το έργο.
Οι συντονισμένες ενέργειες από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου για την επικαιροποίηση της μελέτης, οι συνεχείς επαφές του Δημάρχου Αγρινίου με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η συνάντηση που είχε με τον κ. Μπιτσαξή το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010, κατά την οποία ο κ. Μοσχολιός κατέστησε σαφές την αναγκαιότητα υλοποίησης του έργου, καθώς είχε καταστεί μνημείο αφερεγγυότητας της κεντρικής εξουσίας απέναντι στην πόλη, έφεραν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η ολοκλήρωση αυτού του έργου σε συνδυασμό με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου αλλά και άλλα μικρότερα αθλητικά έργα που υλοποιεί αυτό το διάστημα η Δημοτική Αρχή, καλύπτουν ένα μεγάλο έλλειμμα αθλητικών υποδομών που υπάρχει στην περιοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου