Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Γιάννης Αναγνωστόπουλος: «Επιτακτική η άμεση εγκατάσταση διοίκησης στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου»


Με δήλωσή του ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος αναφέρεται στα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να επισπεύσει τις διαδικασίες για την εγκατάσταση διοίκησης. Ο κ. Αναγνωστόπουλος τονίζει:

«Με αγανάκτηση πληροφορήθηκα ότι από σήμερα Πέμπτη 8/4 στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου δεν υπάρχουν τα συνεργεία καθαριότητας γιατί δεν έχει ανανεωθεί η σύμβαση με την εταιρεία, λόγω του διοικητικού κενού.
Ταυτόχρονα, λόγω αυτού του κενού έχουν παγώσει οι προμήθειες του Νοσοκομείου και έτσι, σήμερα στα εξωτερικά ιατρεία δεν υπήρχε βασικό ιατρικό υλικό, όπως πχ. σύριγγες!!!
Έτσι σε συνάρτηση με τα προβλήματα που υπάρχουν στην κάλυψη εφημεριών σε κρίσιμες ειδικότητες κυριολεκτικά η λειτουργία του Νοσοκομείου είναι στο ΚΟΚΚΙΝΟ, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Πρέπει άμεσα να επιληφτεί των ζητημάτων ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ και ταυτόχρονα να επισπευστούν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, οι διαδικασίες για την άμεση εγκατάσταση της νέας διοίκησης.
Τέλος σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλω να πιστέψω ότι έχουν βάση σενάρια που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του νοσοκομείου αλλά και σε δημοσιογραφικά γραφεία και τα οποία κάνουν λόγο για κυβερνητική πρόθεση μετατροπής του νοσοκομείου, σε Κέντρο Υγείας αστικού τύπου, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου