Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΣΥΛΗΨΕΙΣ-ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ...


Άγνωστός άνδρας τηλεφώνησε στο Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου και ανέφερε ότι στο Γυμνάσιο Μαλεσιάδας έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός. Αστυνομικοί του Α.Τ. Εμπεσού περί ώρα 11:30, μετέβησαν στο ανωτέρω σχολείο και σε συνεργασία με τον Δ/ντή του σχολείου εκκενώθηκαν οι αίθουσες διδασκαλίας και απομακρύνθηκαν οι μαθητές για λόγους ασφαλείας. Από την έρευνα που διενεργήθη ουδέν ανευρέθη. Ενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Εμπεσού.

Σκηνές… φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν χθες, νωρίς το βράδυ, στο δημοτικό διαμέρισμα Αγ. Ανδρέα Μακρύνειας στην Αιτωλοακαρνανία. Ήταν περίπου 8:30, όταν για άγνωστους λόγους ένας 48χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο κατά του 66χρονου οδηγού φορτηγού αυτοκινήτου. Αποτέλεσμα ήταν ο 66χρονος να τραυματιστεί ελαφρά από τα σκάγια, καθώς και από θραύσματα τζαμιών. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Στην περιοχή Φραξιά – Βόνιτσας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας συνελήφθησαν δύο άνδρες διότι διατηρούσαν και λειτουργούσαν χοιροτροφική μονάδα και διοχέτευαν τα λύματα στη λίμνη Βουλκαριά στερούμενοι σχετικής αδείας. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου