Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ημερίδα του Τομέα Γυναικών του ΠΑΣΟΚ

Ο Τομέας Γυναικών του ΠΑΣΟΚ διοργανώνει , την Πέμπτη 3/3/2011 στις 3μμ στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ Ιπποκράτους 22, ημερίδα με θέμα: 100 χρόνια αγώνες Γυναικών, ίσες ευκαιρίες και ισότητα των φύλων στον 21ο αιώνα, ενδυνάμωση των Γυναικών, με ομιλητές μεταξύ τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και την Πρόεδρο του PES Women
Zita Gurmai. Η Zita Gurmai (Ζήτα Γκουρμέι), με σημαντική δράση στο Σοσιαλιστικό Κόμμα στην Ουγγαρία αλλά και με ενεργή δράση από πολύ νωρίς, στο γυναικείο κίνημα, εκλέχτηκε Πρόεδρος του PES για πρώτη φορά το 2004 και παραμένει έως σήμερα.



Ο Τομέας Γυναικών ΠΑΣΟΚ και η Γραμματέας Ζέφη Δημαδάμα φιλοξενούν στις 3 Μαρτίου 2011, ως βασική εκδήλωση του Τομέα για την Ημέρα της Γυναίκας 2011, μια διαφορετική Ημερίδα, με καλεσμένες μια δυναμική ομάδα γυναικών από όλη την Ευρώπη οι οποίες αξιολογούν κρίνουν και προτείνουν τις δικές τους προτάσεις σε μια μεταβαλλόμενη και δύσκολη κοινωνική, οικονομική και πολιτική συγκυρία.


Η γυναίκες ανοίγουν το διάλογο, συνομιλούν με τις γυναίκες, επικοινωνούν με τους πολίτες και διεκδικούν το ρόλο τους, δυναμικά και με προοπτική μετά από 100 Χρόνια Αγώνες Γυναικών :






«Ίσες Ευκαιρίες και Ισότητα των Φύλων στον 21ο αιώνα:


Ενδυνάμωση των Γυναικών»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου