Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ:ουδέποτε υπέβαλα υποψηφιότητα για την θέση του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης και ουδέποτε κατέθεσα γραπτή δήλωση με σχετικό αίτημα είτε στο Γραφείο του Περιφερειακού Συμβουλίου είτε στο Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου
«Θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου λύπη διότι δεν αξιοποιείται μια σημαντική ευκαιρία ίδρυσης ενός νέου θεσμού, όπως ο
Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, που έρχεται να ενισχύσει την διαφάνεια στη διοίκηση». Αυτό επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας μετά την ανακοίνωση της ψηφοφορίας για την εκλογή Συμπαραστάτη της Περιφέρειας, χθες το βράδυ, στο
Μεσολόγγι όπου συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο.Ο κ. Κατσιφάρας, πάντως, δήλωσε ότι θα επαναφέρει το θέμα της εκλογής Συμπαραστάτη σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Κατά την ψηφοφορία, ψήφισαν 45 περιφερειακοί σύμβουλοι. Έλαβαν: Ανδρέας Καράβολας 30 ψήφους, Αθανάσιος Κούστας 12 ψήφους, Δημήτριος Τραπεζιώτης 1 ψήφος ενώ βρέθηκαν και 2 λευκά. Πάντως ο κ.Δ.Τραπεζιώτης με σημερινή δηλωση του διαψεύδει πως εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη θέση.Η δήλωση του αναφέρει τα εξής: Με την παρούσα δηλώνω ότι ουδέποτε υπέβαλα υποψηφιότητα για την θέση του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης και ουδέποτε κατέθεσα γραπτή δήλωση με σχετικό αίτημα είτε στο Γραφείο του Περιφερειακού Συμβουλίου είτε στο Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου όπως προβλέπει το άρθρο 179 του Ν. 3852/2010 και η σχετική ανακοίνωση -πρόσκληση εκδήλωσης υποψηφιότητας του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.
Ως εκ τούτου η οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπό μου αν δεν γίνεται από παραδρομή εξυπηρετεί αλλότριους σκοπούς, γεγονός που συνιστά βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητάς μου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ
Δικηγόρος, τ. Δήμαρχος Θεστιέων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου