Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΛΜΑΣ ...ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
"στα χερια σήκωσαν το Ν.Μουρκούση!!!!"



"Εν όψει του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών, καλούμε όλους τους ψηφοφόρους μας, να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να στηρίξουν τον υποψήφιο δήμαρχο που επιθυμούν" είχε δηλώσει πριν απο λίγες ώρες ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου Ν.Μουρκούσης,χάριν όμως της παρέμβασης του βουλευτή Μ.Σαλμά αποκαταστάθηκε η κακή σχέση των δύο υποψηφίων απο την γαλάζια παράταξη και στην αποψινή ομιλία του Γ.Πρεβεζάνου παραβρέθηκε και ο Ν.Μουρκούσης .

ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ"Την Κυριακή δίνουμε την τελική απάντηση. Κάνουμε το μεγάλο βήμα. Ολοκληρώνουμε τη μεγάλη Νίκη. Νίκη του Αγρινίου."

ο κ. Μοσχολιός στην προεκλογική του ομιλία ,ζήτησε τη μαζική συμμετοχή των πολιτών για την μεγάλη νίκη της 14ης Νοεμβρίου γιατί όπως είπε «Η υπόθεση του Δήμου μας δεν περιορίζεται μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο. Είναι κοινή υπόθεση και ευθύνη όλων μας. Μαζί θα προχωρήσουμε στον Ωραίο Αγώνα, για το Νέο Κύκλο Ανάπτυξης και Ανάδειξης της Πόλης μας.


Για έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο όπου θα ζήσουν, θα εργαστούν και θα δημιουργήσουν τα παιδιά μας. Την Κυριακή δίνουμε την τελική απάντηση. Κάνουμε το μεγάλο βήμα. Ολοκληρώνουμε τη μεγάλη Νίκη. Νίκη του Αγρινίου. Νίκη των πολιτών του»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου