Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ο Παναγιώτης Τζαχρήστας με το ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑΓΗΣ
Ο Παναγιώτης Τζαχρήστας Δήμαρχος Φυτειών είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ανάπτυξη τώρα» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΤΡΑ για το νέο μεγάλο δήμο Ξηρομέρου. Είναι από τους νέους δημάρχους που με την αγάπη για τον τόπο τους, το μεράκι και πάνω από όλα τη σκληρή δουλειά, κατάφερε να αναδείξει το μικρό Δήμο Φυτειών σε Πύλη του Ξηρομέρου.

Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης θητείας του ο Παναγιώτης Τζαχρήστας κατάφερε να οργανώσει άψογα τις υπηρεσίες του Δήμου Φυτειών, να αντιμετωπίσει με άριστο τρόπο ζητήματα που
αφορούν την ποιότητα ζωής των πολιτών (παιδεία, υγεία, υποδομές, καθαριότητα, κοινωνική πρόνοια, κ.τ.λ) να αναδείξει τόσο την πολιτιστική κληρονομιά του δήμου του, όσο και να προωθήσει την εκτέλεση έργων πνοής στην περιοχή, όπως η ανάπτυξη υποδομών προσβασιμότητας στο κεντρικό Ξηρομέρο, με την οριστική ένταξη στο ΕΣΠΑ της κατασκευής νεου δρόμου Κουβαρά Φυτείες Μπαμπίνη, και Κουβαρά Φυτείες Παπαδάτου, αναδασμός και επέκταση αρδευτικών δικτύων στην περιοχή του Ξηρομέρου, προβολή και ανάδειξη του φυσικού κάλους για προσέλκυση επισκεπτών.
Ανάδειξη δυο λιμνών Οζερού και Αμβρακίας μέσα από ολοκληρωμένη πρόταση ειδικευμένου φορέα.
Ο Παναγιώτης Τζαχρήστας γεννήθηκε στις Φυτείες Ξηρομέρου από γονείς αγρότες. Ζει στις Φυτείες και είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Βραχά. Έχει αποκτήσει δύο παιδιά το Γιάννη και την Αθανασία .
Είναι πτυχιούχος τεχνολόγος γεωπόνος με ειδίκευση στη φυτική παραγωγή και συγκεκριμένα στα φυτά μεγάλης καλλιέργειας. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην περιοχή του με την εμπορία αγροτικών εφοδίων.
-Το έτος 2002 δηλώνει για πρώτη φορά την παρουσία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Φυτειών.
-Εκλέγεται πλειοψηφών του συνδυασμού στον οποίο συμμετείχε και έχει ενεργή συμμετοχή στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο 2002-2006 με προτάσεις και δράσεις.
-Το 2006 είναι επικεφαλής του Συνδυασμού «Αναγέννηση στην τοπική Αυτοδιοίκηση» ο οποίος κερδίζει τις εκλογές, και εκλέγεται Δήμαρχος για τη Δημοτική περίοδο 2007-2010.
Ο Παναγιώτης Τζαχρήστας δηλώνει για τις επικείμενες εκλογές, ότι ο Καλλικράτης, είναι το εργαλείο το οποίο θα μπορέσουν οι τοπικές κοινωνίες να αξιοποιήσουν ως πυξίδα – οδηγό, με προορισμό την ανάπτυξη. Αυτό απαιτεί γνώση αυξημένο αίσθημα ευθύνης και σληρή δουλειά.
Ζητάει σήμερα την ψήφο των πολιτών του ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ και θέτει τον εαυτό του μπροστά στον αγώνα για ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου