Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

"Για γερά νεύρα" ήταν η συνεδρίαση της ΤΕΔΚ στο Μεσολόγγι ακόμη και για τον Πρόεδρο Α.Κοιμήση όπου με δυσκολία επέβαλε την τάξη!!Πανσπερμία απόψεων...που θα προβληθούν όλες ,έτσι για να ξέρουμε τι λέει ποιός και τι υποστηρίζει!!


"Δεν ήρθαμε εδώ να κουμποθούμε...αλλά να ξεκουμποθούμε και να μιλήσουμε ανοιχτα΄" ανέφερε ο δήμαρχος Αιτωλικού που πρίν απο λίγο καιρό... αναφώνησε ..ΠΑΡΩΝ χωρίς να ξέρουμε όμως για ποιον δήμο!!!Η απόφαση που πήρε το Δ.Σ Αιτωλικού μας λύνει όμως την απορία...Αιτωλικό-Οινιάδες και Αγγελόκαστρο ένας δήμος!!!!Μια απόφαση που δεν βρίσκει αντίθετο τον δήμαρχο Οινιαδών Αντώνη Αλετρά που θεωρεί πως η συνένωση με το Αιτωλικό είναι το καλύτερο βήμα...έχουν κοινά χαρακτηριστικά!

Η τοποθέτηση που έκανε ο Αντιδήμαρχος Αιτωλικού Νίκος Φραγκούλης ήταν απο τις πιο σοβαρές στην χθεσινή συνεδρίαση της ΤΕΔΚ στο Μεσολόγγι για το χωροταξικό."Θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την μικροπολιτική και να πούμε αν συμφωνούμε με την φιλοσοφία του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.Το έχετε καταλάβει ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για σπάσει το Αθηνοκεντρικό κράτος...τα υπόλοιπα έπονται"!!! "Συμφωνώ απόλυτα με τον Νίκο" είπε ο Γιάννης Τέγας..."μπορείς να κάνεις κι αλλιώς ανταπάντησε" ο Φραγκούλης...τώρα τι εννοούσε δεν το ξέρουμε.....




2 σχόλια: