Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών για οπλοφορία και διακεκριμένες κλοπέςΣυνελήφθησαν πρωινές ώρες της 1-11-2010 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Στράτου – Aιτωλ/νίας από αστυνομικούς μικτού κλιμακίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας με την συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, τρείς αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας είκοσι επτά (27), δέκα οκτώ (18) και είκοσι επτά (27) ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, κλοπή μεταφορικού μέσου, οπλοφορία, πλαστογραφία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
- Μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι οι οποίοι κατείχαν από κοινού εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου μάρκας ΤΟΥΟΤΑ, χρώματος λευκού που είχε κλαπεί από την Νέα Πεντέλη- Αττικής την 28-08-2010 και έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν κλαπεί την 31-08-2010 από την περιοχή της Παλλήνης – Αττικής:
• Ένα (1) πιστόλι μετά γεμιστήρος με δέκα τρία (13) φυσίγγια διαμετρήματος 9mm.
• Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο ΄΄Καλάσνικωφ΄΄ μετά γεμιστήρος με είκοσι έξι (26) φυσίγγια.
• Δύο (2) κουκούλες.
• Οχτώ (8) ζεύγη γάντια.
- Πέραν των ανωτέρω, όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, την 29/30-10-2010 διέρρηξαν πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή Αστακού – Αιτωλ/νίας και αφαίρεσαν είδη κυλικείου και ένα κινητό τηλέφωνο συνολικής αξίας τετρακοσίων (400,00) Ευρώ.
- Όπλα – φυσίγγια κατασχέθηκαν. Συλληφθέντες δράστες με σχηματισθείσα σε βάρος των δικογραφία οδηγήθηκαν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου