Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Στη Ρηγίλλης οι εκλεγμένοι με τη στήριξη της ΝΔ δήμαρχοι του «Καλλικράτη»

ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤ/ΊΑ

Την πρώτη του συνάντηση με δημάρχους οι οποίοι εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές και οι οποίοι στηρίχθηκαν από τη ΝΔ, πραγματοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι ο δρόμος που έχουν μπροστά τους είναι δύσκολος, δεδομένου -όπως είπε- ότι ο «Καλλικράτης» έγινε με πρόχειρο τρόπο, χωρίς πόρους.
«Σας καλώ, λοιπόν, να φέρετε σε πέρας αυτή την πολύ δύσκολη αποστολή σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σας υπογραμμίζω ότι πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή μεταξύ των άλλων και στα θέματα κοινωνικής προστασίας των συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται από την ανέχεια, τις οικονομικές δυσκολίες, την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.
Στη συνάντηση μίλησαν πολλοί δήμαρχοι, ο δε πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε αυτές οι συναντήσεις να επαλαμβάνονται τακτικά, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία.
Την Τετάρτη ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τους εκλεγμένους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες, που στηρίχθηκαν από την ΝΔ, ενώ άμεσα θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις και με τους υποψηφίους του κόμματος που δεν εξελέγησαν.
ΙΝ.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου