Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Συνελήφθη, χθες Σάββατο 04-06-2011 και ώρα 10.00 περίπου στο Λουτρό Βάλτου Αιτ/νίας ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 20 ετών , για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

- Ειδικότερα , αστυνομικοί του Α.Τ. Αμφιλοχίας και του Σ.Τ. Αμφιλοχίας, ενεργούντες από κοινού αστυνομικούς ελέγχους, στο Λουτρό Βάλτου Αιτ/νίας , στάθμευσαν για έλεγχο Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, με ελληνικές πινακίδες, το οποίο οδηγούσε ο παραπάνω αλλοδαπός και κινούνταν με κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Αντίρριο .
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο οδηγός κατελήφθη να μεταφέρει εντός της καμπίνας του αυτ/του και στο πορτ-παγκάζ αυτού εξήντα (60) συνολικά ανισοβαρή δέματα που περιείχαν αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 64,795 γραμ.
Για συμμετοχή στην παραπάνω πράξη συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας μέρας και ο ιδιοκτήτης του οχήματος (έλληνας υπήκοος) ηλικίας 20 ετών, κάτοικος Πατρών Αχαΐας.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε και το Ε.Ι.Χ αυτ/το ως μέσο τέλεσης της πράξης. Δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κο Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου στα όρια του αυτοφώρου.

Προανάκριση ενεργείται από Α.Τ. Αμφιλοχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου