Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ληστεία»

«Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπές»

1. Σε οικία στο Δ.Δ. Σταθά Αμφιλοχίας όπου διέμεναν δύο ημεδαποί, αδέρφια άνδρας γυναίκα, ηλικίας 79 και 73 χρονών αντίστοιχα, εισήλθαν δύο άγνωστα άτομα τα οποία με την απειλή όπλου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -18.000- ευρώ.
Δράστες αναζητούνται. Προανακρίσεως επιλήφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Εμπεσού.
2. Συνελήφθη,  στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ένας ημεδαπός ηλικίας 28 ετών, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε κατέχει μια μπαταρία ρεύματος αυτοκινήτου την οποία είχε αφαιρέσει και από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας είχε τελέσει τις εξής πράξεις :• Εισήλθε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στο Αγρίνιο και αφαίρεσε τρεις τσάντες που περιείχαν ένα γυναικείο ρολόι, ένα ζευγάρι γυαλιά και το χρηματικό ποσό των -290- ευρώ.

• Εν συνέχεια εισήλθε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου αυτής, από το οποίο αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ.

• Διέρρηξε ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την ίδια πολυκατοικία αφαιρώντας από αυτό την ανωτέρω μπαταρία ρεύματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου