Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Κονδύλι 404.000.000 ευρώ, πέρασε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος


Κονδύλι 404.000.000 ευρώ, πέρασε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος από το υπουργείο Οικονομίας, για να τρέξουν πιο γρήγορα τα έργα και οι δράσεις που θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ το οποίο θα υλοποιηθεί στην Περιφέρειά μας.
Η σχετική τελετή υπογραφής του μνημονίου εκχώρησης του κονδυλίου από το Υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος έγινε χθες στο Υπουργείο μεταξύ της Λούκας Κατσέλη και του Τάσου Αποστολόπουλου.
«Ήδη έχει ψηφιστεί από τη Βουλή ο Νόμος που αντικαθιστά τον προηγούμενο, που δεν βοηθούσε να τρέξει το ΕΣΠΑ. Ο νέος Νόμος δίνει μεγαλύτερη ευελιξία και πιστεύουμε πως από εδώ και πέρα τα πράγματα θα τρέξουν πιο γρήγορα για να μπορέσουμε να καλύψουμε το χαμένο χρόνο» τόνισε ο Περιφερειάρχης Τάσος Αποστολόπουλος.
Όπως είπε ο κ. Αποστολόπουλος, η επιμέρους κατανομή αυτών των κονδυλίων ανά τομέα δράσης θα ανακοινωθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
Τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που παρακολουθούν την υλοποίηση του ΕΣΠΑ, θα έρθουν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις 3 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου