Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ................


Την 27-5-2010 και ώρα 15.00΄ στα Μέγαρα Αττικής από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος κατείχε προς πώληση τρία (3) κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής.
2.-Την 28-5-2010 και ώρα 17.23΄ άγνωστος τηλεφώνησε στο R/T Κέντρο της υπηρεσίας μας και ανέφερε ότι σε δεκαοκτώ (18) λεπτά θα εκραγεί βόμβα στην ALFA BANK Τράπεζα στο κέντρο του Αγρινίου. Άμεσα απεκλείσθει το οικοδομικό τετράγωνο –διακόπηκε η κυκλοφορία οχημάτων και από έρευνα που διενεργήθηκε στους χώρους της τράπεζας ουδέν ανευρέθει.
Από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, προσήχθη 50χρονος ημεδαπός ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε ότι είναι ο άγνωστος ΄΄φαρσέρ΄΄. Δράστης συνελήφθη και με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί αρμοδίως.
3.-Την 28-5-2010 και ώρα 17.45΄ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη- Πειραιά από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου με την συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος κατείχε προς πώληση ένα (1) κιλό ηρωίνης.
Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί κ. Εισαγγελέα Πειραιώς. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Τις νυκτερινές ώρες κατά την διάρκεια του τελευταίου τριημέρου στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θέρμου άγνωστος ή άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τέσσερα (4) καταστήματα (καφετέριες) και τρείς (3) εκκλησίες και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων (1.300,00) Ευρώ.
Για την αναζήτηση – σύλληψη των δραστών ενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Θέρμου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.
2.-Την 28-5-2010 και περί ώρα 00.30΄ στο Αγρίνιο, τριαντάχρονος ημεδαπός αποπειράθηκε να αφαιρέσει από περίπτερο κάρτες κινητής τηλεφωνίας πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.
Συλληφθείς δράστης με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί αρμοδίως. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση ασφαλείας Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου