Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Αθλητικές διοργανώσεις Πανεπιστημίων & Τ.Ε.Ι.
Προκριματική φάση πρωταθλημάτων 5ου ομίλου


Οι φετινές αθλητικές διοργανώσεις στον χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες θα μετάσχουν και οι ομάδες του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου , αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.
Η διαδικασία των προκριματικών αθλητικών συναντήσεων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με βάση τη διακήρυξη της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ( Ε.Α.Τ.Ε.) θα περιλαμβάνει αγώνες κατάταξης των φοιτητικών ομάδων στα αθλήματα της Καλαθοσφαίρισης ( Μπάσκετ ) , της Πετοσφαίρισης ( Βόλεϊ ) και του Ποδοσφαίρου. Για τα αγωνίσματα του Στίβου οι αθλητές του Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου θα συμμετάσχουν απευθείας στην Πανεπιστημιάδα, με ποσόστωση αθλητών & αθλητριών στα τελική φάση που θα διεξαχθεί στην Πάτρα από 10 έως 13 Μαΐου 2010.
Πιο συγκεκριμένα, στο Μεσολόγγι και στο κλειστό γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι. θα διεξαχθεί η προκριματική φάση της Καλαθοσφαίρισης στις 20,21,22 Απριλίου με την συμμετοχή των παρακάτω ομάδων: Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ,Τ.Ε.Ι Ηπείρου, Πανεπιστήμιο Δυτ. Ελλάδος ( Αγρινίου ) και την ομάδα του Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου