Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΡΑΒΕΛΗΣ....ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Τα κουρελια της αυτοδιοικησης δυστυχως, τραγουδανε ακομη. Οι εραστες της καρεκλας, μη μπορωντας να αντικρυσουν το φως της ημερας, επιχειρωντας στο παρασκηνιο και με συνοδοιπορους τους γυρολογους της αυτοδιοικησης, καταφεραν να αποκλεισουν την ενδοχωρα του Αγρινιου, στο να συμμετεχει ενεργα στα πολιτικα δρωμενα του νεου διερυμενου Δημου.Η ψηφιση του Καλλικρατη, δημιουργει ανισοτητες μεταξυ του κεντρικου δημου,και των συνενουμενων με αυτον,καταργωντας στην ουσια την αρχη της ισοτητας μεταξυ ολων των πολιτων. Δεν ειναι δημοκρατια στον ιδιο δημο αλλοι να εχουν δικαιωμα επιλογης τριων και τεσσαρων υποψηφιων,και αλλοι μονο ενος! Τα παπαγαλακια που συμφωνησαν με αυτο το αντιλαικο μετρο,για το μονο που νοιαζονται, ειναι πως θα διασωθουν αυτοι και τα αφεντικα που υπηρετουν, μπροστα στην οργη του κοσμου, που θα τους παρασηρει στις επερχομενες δημοτικες εκλογες, του Νοεμβριου!

Ο λαος, εχει γνωση και προπαντος κριση. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Η σιωπη μου την τελευταια τετραετια, ηταν περα για περα συνειδητη. Αυτο δεν σημαινει οτι θα συνεχισω να σιωπω.Οταν θα σημανει το προσκλητηριο για την αναπτυξιακη προοπτικη του νεου διευρυμενου ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, δεν θα πρεπει να "κιοτεψει" κανενας! Αυτος ο τοπος μας χρειαζεται ΟΛΟΥΣ.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΡΑΒΕΛΗΣ.

πρ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΤΙΕΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου