Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Αναβάλλεται η συναυλία και ο αγώνας λόγω των καιρικών συνθηκών
Με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι εξ αιτίας άσχημων καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στην περιοχή του Αγρινίου, μετά από ενημέρωση που είχαμε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και κατόπιν συνεννοήσεως με τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ΑΕΚ, τον καλλιτέχνη ΘΑΝΟ ΠΕΤΡΕΛΗ, τον ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ και την Διεύθυνση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ο σημερινός φιλανθρωπικός αγώνας και η συναυλία που θα διεξαγάγετω για τον ΠΕΤΡΟ ΖΑΦΕΙΡΗ κρίθηκε σκόπιμο να ματαιωθεί.
Σε περιπτώσεις άσχημων καιρικών συνθηκών τίθεται θέμα ασφάλειας του κοινού των τεχνικών και των συντελεστών, ιδίως κατά τη διάρκεια της συναυλίας, με άμεσο κίνδυνο ηλεκτροπληξιών.
Σε καμία περίπτωση όμως, δεν ματαιώνεται και δεν κάμπτεται η βούλησή μας να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τον ΠΕΤΡΟ στον αγώνα που δίνει να βγει νικητής σε αυτή τη δύσκολη μάχη.
Σύντομα θα υπάρξει καινούρια ανακοίνωση για την προσπάθεια που κάνουμε να βοηθήσουμε τον ΠΕΤΡΟ να περπατήσει και πάλι.
Ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας, τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια αυτή και που συνεισέφεραν στον ιερό αυτό σκοπό.
Η επιτροπή οικονομικών που έχει συσταθεί με νόμιμο εκπρόσωπο το δικηγόρο Καζαντζή Νικόλαο παρακαλεί αυτούς που ήδη συνεισέφεραν, όπως με το απόκομμα του εισιτηρίου τους, να προσέλθουν στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ στο Αγρίνιο Δευτέρα έως Παρασκευή 6 έως 9 το απόγευμα, είτε να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6947688002 για την άμεση επιστροφή των χρημάτων τους.
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου