Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...
Την 20-8-2010 και ώρα 13.20΄ στην 93 χ/θ Ε.Ο. Αντιρρίου - Ιωαννίνων από αστυνομικούς μικτού κλιμακίου ελέγχων της Α.Δ. Ακαρνανίας συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να κατέχει τρία (3) αυτοσχέδια τσιγαριλίκια περιέχοντα ακατέργαστη κάνναβη μαζί με καπνό και σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αιτωλικού ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους είκοσι (20) γραμμ.

Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Συλληφθείς δράστης με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.
Την 20-8-2010 και ώρα 10.15΄ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αιτωλικού από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να κατέχει μία (1) χάρτινη συσκευασία περιέχουσα αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών (3) gr.
Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Συλληφθείς δράστης με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Μεσολογγίου.
Την 20-8-2010 και περί ώρα 15.10 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεστιέων από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός ο οποίος κατελήφθη να κατέχει αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων (4) γραμμ.
Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Συλληφθείς δράστης με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου