Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ;
Το πρωί της Παρασκευής θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης, προκειμένου να συζητήσουν πιθανότατα για την υποψηφιοτητα του στο Δήμο Αγρινίου......Το τι θα βγεί απο αυτή την συνάντηση δεν γνωρίζουμε,πάντως αν κρίνει κανείς απο την σημερινή ανακοίνωση του κ.Σταμάτη,θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η κάθοδό του στο δήμο Αγρινίου ,αφού μια μέρα πρίν προσπαθεί να διαψεύσει αυτά που ο ίδιος έχει δηλώσει......"Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου περί των δηλώσεων μου για την πιθανή υποψηφιότητα μου στον Διευρυμένο Δήμο Αγρινίου οφείλω να διευκρινίσω τα ακόλουθα:

1ον Ουδέποτε χρησιμοποίησα την φράση: «Θα πω όχι στον Αντώνη Σαμαρά».
2ον Όταν μιλώ είτε με τα μέλη των οργάνων του κόμματος στο οποίο ανήκω είτε με συμπολίτες μου, δεν μιλώ ποτέ με απόλυτο και καταχρηστικό τρόπο. Συνομιλώ και συνδιαλέγομαι μαζί τους. Πόσο μάλλον με τον Πρόεδρο του κόμματος μου, που πέρα και πάνω από την διαπροσωπική μας σχέση, εκτιμώ και σέβομαι.
3ον Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο επικοινώνησα με συγκεκριμένους δημοσιογράφους του Αγρίνιου με τους οποίους κουβέντιασα τους προβληματισμούς μου και τις επιφυλάξεις μου στην προτεινόμενη από πολλούς υποψηφιότητα μου για Δήμαρχος Αγρινίου, πρόταση η οποία, όπως επανειλημμένως δήλωσα, με τιμά.
Από το σημείο αυτό μέχρι την εξαγωγή προσωπικών συμπερασμάτων που μου χρεώνονται η απόσταση είναι μεγάλη".Πάντως οφείλει ο κ.Σταμάτης να δώσει στην δημοσιότητα τα έντυπα που αναφέρεται και τους δημοσιογράφους που υπονοεί.................και μετά ο καθένας ας καταθέσει τα στοιχεία του ρεπορτάζ....Θα επανέλθουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου