Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ


Τις δυσλειτουργίες σε ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ και τον κίνδυνο να μείνουν οι καλλιέργειες το καλοκαίρι χωρίς νερό άρδευσης, έθιξε ο επικεφαλής της παράταξης «Ζούμε Δυτικά», Γιώργος Παπαναστασίου ενώ χαρακτήρισε επιβεβλημένη την αναγνώριση ως ΠΟΠ τις «Ελιές Καλαμών» στο Περιφερεικόσυμβούλιο, που συνεδρίασε στο ξενοδοχείο Αστήρ, στην Πάτρα, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Σκανδαλίδη.
O Βασίλης Χατζηλάμπρου, επικεφαλής της παράταξης «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» καυτηρίασε την καθυστέρηση επί 3,5 χρόνια, των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από ιδιώτες για την ανακούφιση των πληγέντων στις πυρόπληκτες περιοχές.Ριζική διαφωνία στο σύνολο των θέσεων που εξέφρασε ο κ. υπουργός, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση και βουλευτής ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος .«Ολέθριες συνέπειες επέφερε στον αγροτικό τομέα, η εναλλαγή των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» δήλωσε ο Δημήτρης Δεσύλλας από την «Αριστερή Παρέμβαση».
«Το καλάθι της περιφέρειας είναι άδειο», σχολίασε η επικεφαλής της παράταξης «Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα», Γεωργία Ντάτσικα, συμπληρώνοντας ότι λείπει διαχρονικά η εφαρμογή μιας σοβαρής πολιτικής στα θέματα γεωργίας και κτηνοτροφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου