Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη 4 Αυγούστου ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιου


Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
Συνδημότισσες – συνδημότες
Την τετραετία που διανύουμε, μετά τη δική σας εντολή τον Οκτώβρη του 2006, αγωνιστήκαμε για μια πόλη πιο άνετη, πιο λειτουργική, πιο όμορφη, πιο ανθρώπινη, για έναν αξιόπιστο και με πλήρη διαφάνεια στη λειτουργία του Δήμο. 


Παράλληλα, εργαστήκαμε μεθοδικά για τη δημιουργία του μεγάλου Δήμου Αγρινίου, του Δήμου που διαθέτει πλέον ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα, πάνω στα οποία μπορεί και πρέπει να βασιστεί η ανάπτυξη της περιοχής μας.


Το μεγάλο αστικό κέντρο, η ενδοχώρα με τον κάμπο της και τις πολλές δυνατότητες στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, οι πλούσιοι υδάτινοι πόροι – οι φυσικές και τεχνητές λίμνες και ο Αχελώος, οι ορεινοί όγκοι και οι αρχαιολογικοί χώροι, συνθέτουν ένα εξαιρετικό μίγμα και προσδίδουν μια τεράστια δυναμική που επιβάλλεται να αξιοποιήσουμε στο έπακρο, για να καταστήσουμε τον αγαπημένο μας Δήμο πρωταγωνιστή των εξελίξεων.


Μπροστά στα νέα δεδομένα και στη μεγάλη πρόκληση της συνδιαμόρφωσης της νέας αρχιτεκτονικής του κράτους με όχημα τον Καλλικράτη – αλλά και με συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα – απευθύνουμε σήμερα κάλεσμα συστράτευσης σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, σε όλους τους πολίτες, για να καταστήσουμε το Αγρίνιο δυναμικό πόλο ανάπτυξης στη Δυτική Ελλάδα.


Με αταλάντευτη την απόφασή μας να υπηρετήσουμε αρχές και αξίες, όπως μέχρι τώρα, είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα όπου αποτυπώνονται ξεκάθαρα οι θέσεις, οι προτάσεις και το όραμά μας για όλους τους τομείς της Δημοτικής δράσης


Αποδείξαμε ότι με τον προγραμματισμό, τη διεκδίκηση και τη σκληρή δουλειά, όλοι μαζί, με συναίνεση και μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και πρακτικές, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.


Σήμερα, με σιγουριά και πίστη στις μεγάλες δυνατότητες του Δήμου μας, ζητάμε να συνεχίσουμε πάλι μαζί.


Να γίνει το Αγρίνιο ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός Δήμος, διατηρώντας όμως τον ιστορικό του χαρακτήρα.


Ένας Δήμος που θα προσφέρει ευκαιρίες και δυνατότητες, που θα μπορεί να κρατήσει τους ανθρώπους στον τόπο τους.


Ένας Δήμος όπου θα ζήσουν, θα εργαστούν και θα δημιουργήσουν τα παιδιά μας.


Ένας Δήμος με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.


Ένας Δήμος ελκυστικός στους κατοίκους και τους επισκέπτες.


Το Αγρίνιο το δικαιούται και το αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου