Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Όμιλος ΝΗΡΕΥΣ
Τώρα που ο κ. Στάϊκος στηρίζει Σαμαρά, η υποψηφιότητα του κ. Κολοβού με άλλο ψηφοδέλτιο θεωρείται καταδικαστέα!
Στις απειλές που εξαπέλυσε στον πρώην Αντιδήμαρχο Αστακού,δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας και υποψήφιο Άλκη Κολοβό με τον Συνδυασμό του Γ.Λύτρα, ο Πυθαγόρας Σαμαράς στην προεκλογική του ομιλία κατά την διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου στον Αστακό απαντά και ο Όμιλος ΝΗΡΕΥΣ...Να θυμίσουμε πως ο Πυθαγόρας Σαμαράς εξαπέλυσε ύβρεις και απειλές και συγκεκριμένα κατά του Άλκη Κολοβού λέγοντας « ζητάω να παραιτηθεί από το ψηφοδέλτιο του Γ.Λύτρα , διαφορετικά την επομένη των εκλογών θα τον κηρύξω ανεπιθύμητο εδώ στην περιοχή !!!!!».Ο Όμιλος ΝΗΡΕΥΣ σε ανακοίνωση του επισημαίνει "Πληροφορηθήκαμε με έκπληξη ότι κατά την προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Αστακού, κου Σαμαρά, αναφέρθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος στην εταιρεία μας ΝΗΡΕΥΣ ΑΕ, εγκαλώντας και απειλώντας μας, γιατί δεν πιέζουμε έναν υπάλληλο μας ώστε να αποσυρθεί από το ψηφοδέλτιο άλλου υποψηφίου Δημάρχου.

Ο Όμιλος ΝΗΡΕΥΣ απασχολεί 1,200 περίπου ανθρώπους και θεωρεί ότι στο πλαίσιο του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη και συνεπώς και των υπαλλήλων του Νηρέα να συμμετέχει στα κοινά με όποιον συνδυασμό επιλέγει. Συνεπώς κάθε εντολή από τη Διοίκηση της εταιρείας περί του αντιθέτου είναι παράνομη και έξω από τις αρχές της εταιρείας.
Στον Όμιλο μας, υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα υπάλληλοί μας που πλαισιώνουν ψηφοδέλτια, όλων σχεδόν των πολιτικών παρατάξεων της χώρας.
Αν ο υποψήφιος δήμαρχος κος Σαμαράς διαπιστώνει από οποιονδήποτε υποψήφιο που εργάζεται στον Νηρέα, κινήσεις πιέσεων ή εκβιασμών, προκειμένου να επηρεάσουν τους συναδέλφους τους, η Διοίκηση της εταιρείας δεσμεύεται ότι πάραυτα θα σταματήσει τη συνεργασία της αρκεί βεβαίως ο κάθε καταγγέλλων να μας το αποδείξει. Σε ότι αφορά τον εργαζόμενό μας και Αντιδήμαρχο Αστακού κο Κολοβό, φαίνεται ότι δεν ήταν αντιδεοντολογικό όταν διατελούσε Αντιδήμαρχος με τον μέχρι σήμερα Δήμαρχο κο Στάϊκο. Τώρα που ο κ. Στάϊκος στηρίζει Σαμαρά, η υποψηφιότητα του κ. Κολοβού με άλλο ψηφοδέλτιο θεωρείται καταδικαστέα! ΟΥΔΕΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ!"
Αριστείδης Μπελλές
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου