Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΨΗΛΟΣ: υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Λύτρα στο Δήμο Ξηρομέρου.

Ο Παντελής Ψηλός δηλώνει ότι η αγάπη για τον τόπο του, το μεράκι και η θέληση για προσφορά στο νεοσύστατο Δήμο Ξηρομέρου τον οδήγησε στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για Δημοτικός σύμβουλος, όπου με τη συνέπεια που τον διακρίνει και έχοντας πλήρη γνώση για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες θα προσπαθήσει με τη φωνή του και με δυναμική διεκδίκηση να μπει ο νέος δήμος σε τροχιά ανάπτυξης με κύριες προτεραιότητες την Παιδεία, την Υγεία και την προστασία και αύξηση του εισοδήματος των δημοτών.
Ο Παντελής Ψηλός, γεννήθηκε το 1953 στις Φυτείες Ξηρομέρου. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια και είναι γιος του Κώστα και
της Ειρήνης Ψηλού.
Είναι παντρεμένος με την Ελισάβετ Γεροντοπούλου, νηπιαγωγό και έχει 2 παιδιά τον Κώστα 28 ετών, Πολιτικό Μηχανικό και την Ειρήνη 26 ετών, Αρχιτέκτονα Μηχανικό.


Είναι πτυχιούχος Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στο Παιδαγωγικό Πανεπιστήμιο της Χαιδεμβέργης (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) σε θέματα Διαπολιτισμικής – Πολυπολιτισμικής εκπαίδευσης.


Διορίστηκε σαν καθηγητής το 1979 στο Αστακό Αιτωλ/νίας και υπηρέτησε σε πολλά σχολεία σε Αθήνα – Αιτωλ/νία – Γερμανία και ως Διευθυντής στο Λύκειο Φυτειών.


Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινάει από τα φοιτητικά του χρόνια, όπου υπηρέτησε το φοιτητικό κίνημα με αγώνες στα δύσκολα χρόνια της δικτατορίας (1970 - 1974) και στη συνέχεια σαν καθηγητής υπηρέτησε για 20 και πλέον χρόνια, σαν αιρετό μέλος το κίνημα των καθηγητών σε όλες τις θέσεις του Δ.Σ. σε Αθήνα και Αιτωλ/νία (1997 – 1999 Πρόεδρος στη Β’ ΕΛΜΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ).


Συμμετείχε σε εκπαιδευτικά και επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Εκλέχτηκε 2 φορές Πρόεδρος στο Σύλλογο Αποδήμων Φυτειωτών “ΤΟ ΛΙΓΟΒΙΤΣΙ”.


Ήταν υποψήφιος Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Φυτειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου