Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο Απόστολος Κατσιφάρας

Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας, της Υγείας και του Πυροσβεστικού Σώματος, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην πρόοδο» με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Στις επαφές που είχαν με τους εργαζόμενους και το κοινό
φάνηκαν οι υψηλές προσδοκίες που τρέφουν οι πολίτες για το νέο θεσμό της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Γενική ήταν η εντύπωση ότι ο συνδυασμός «Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην πρόοδο» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα απαρτίζεται, πέρα από τα έμπειρα στελέχη, και από νέα πρόσωπα που έχουν την διάθεση να προσφέρουν στην προσπάθεια για την ανάκαμψη της Δυτικής Ελλάδας.
Οι επισκέψεις των μελών του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην πρόοδο» ξεκίνησαν από το κεντρικό κτίριο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, και συζήτησαν με τους Αντινομάρχες Αχαΐας για θέματα που αφορούν στην Αυτοδιοίκηση και τις αλλαγές που επέρχονται με βάση τη νέα Αρχιτεκτονική που εισάγει ο «Καλλικράτης».
Επίσης, επισκέφθηκαν τους χώρους εργασίας και συζήτησαν με το προσωπικό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για θέματα οργάνωσης των υπηρεσιών.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και τα μέλη του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην πρόοδο» μετέβησαν στο κτίριο που στεγάζονται η Διεύθυνση Πολεοδομίας και οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Συζήτησαν με συναλλασσόμενους πολίτες, και αντάλλαξαν απόψεις με τους εργαζόμενους για θέματα στελέχωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών από την 1η Ιανουαρίου του 2011.
Συναφή ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν και κατά την επίσκεψη των μελών του συνδυασμού στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπου στεγάζονται υπηρεσίες του φορέα και η ΔΕΣΕ. Ο Γρ. Αλεξόπουλος από την πλευρά του τόνισε ότι υπάρχει όλο το ανθρώπινο δυναμικό που απαιτείται για να στηριχθεί η νέα προσπάθεια που ξεκινάει με τον «Καλλικράτη».
Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος. Μετά από την συνεργασία που είχαν τα μέλη του συνδυασμού με τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επισκέφθηκαν το κέντρο επιχειρήσεων και τον εργασιακό χώρο των πυροσβεστών.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτη Γκούμα, και αντάλλαξαν απόψεις, τόσο μαζί του όσο και με το προσωπικό, για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας στο Νομό Αχαΐας.
Οι επισκέψεις του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη και των υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων σε όλη την Αχαΐα θα είναι καθημερινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου