Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Με την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Κατερίνα Μπατζελή, συναντήθηκε στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός.

Στη συνάντηση ο κ. Μοσχολιός ανέλυσε διεξοδικά τις απόψεις του για μία σειρά θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της κα Μπατζελή σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία του Υπουργείου στα όρια του Δήμου Αγρινίου, το πρόγραμμα LEADER καθώς και άλλα χρονίζοντα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής.
Ειδικότερα ο κ. Μοσχολιός επανήλθε στο αίτημα για παραχώρηση στο Δήμο Αγρινίου του κτηρίου του Πρώην Οργανισμού Καπνού που βρίσκεται στην οδό Μακρή, για τη δημιουργία χώρων πολιτισμού.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα των εγκαταλελειμμένων εγγειοβελτιωτικών έργων ζητώντας την παραχώρηση απαλλοτριωμένων ζωνών προκειμένου να αξιοποιηθούν από το Δήμο.
Τέλος επεσήμανε την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών για την υλοποίηση του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 στο οποίο η Αναπτυξιακή Τριχωνίδα Α.Ε. έχει υποβάλει συγκεκριμένες και ώριμες προτάσεις.
Ο κ. Μοσχολιός δήλωσε ικανοποιημένος για το θετικό πνεύμα με το οποίο αντιμετωπίστηκαν από την κα Μπατζελή οι προτάσεις και οι επισημάνσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου