Σάββατο 20 Μαρτίου 2010


ΣΩΚΟΣ-ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
"ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΟΝΤΡΑ"


Η δεύτερη συνάντηση νομαρχών και φορέων της δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάτρα με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΝΑΕ Δημήτρη Δράκου και του νομάρχη Αχαΐας, Δημήτρη Κατσικόπουλου. Παραβρέθηκαν Νομάρχες,Αντινομάρχες από την Ηλεία, την Θεσπρωτία, Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα και τα Ιόνια νησιά, βουλευτές, δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων. Στόχος η δημιουργία διαπεριφερειακού οργάνου. Η συνάντηση αποτέλεσε την συνέχεια της πρώτης σύσκεψης που είχε πραγματοποιηθεί μετά από πρωτοβουλία του Δημήτρη Κατσικόπουλου στην Αθήνα. Τότε είχε ανατεθεί η εκπόνηση ενός στρατηγικού σχεδίου για την ανάπτυξη του δυτικού άξονα.
Σήμερα παρουσιασηκε αυτό το σχέδιο, από τον Πρόεδρο της Ν.Ε.Π.Α. Ν.Α. Αχαΐας κ. Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος παρουσίασε την εργασία με θέμα «ΚΟΙΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ»
Επικοινωνιακή κίνηση χωρίς ουσία, χαρακτήρισε στο IONION FM, την συνάντηση, ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Θύμιος Σώκος και τόνισε ότι ο ίδιος δεν θα παραστεί...αφού κάποιοι προσπαθούν έτσι να ενισχύσουν τη θέση τους ως υποψήφιοι Περιφερειάρχες...!!

3 σχόλια:

  1. Ο κ.Σώκος ήταν στη Θεσσαλονίκη για αυτό δεν πήγε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ ,ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ..ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ BLOG!! ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ Δ.Τ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ .ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή