Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Καταγγελία-βόμβα στον Γ. Παπαδάκη για τις αυτοκτονίες μάνας και κόρης
TO INAGRINIO το EIΠΕ....ΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΕΛΕΙ ΕΡΕΥΝΑ..

Μια αποκάλυψη – «βόμβα» δίνει νέα τροπή στην συγκλονιστική ιστορία που διαδραματίστηκε στο Αγρίνιο και στάθηκε αφορμή να ξεκληριστεί μια ολόκληρη οικογένεια.
Η μητέρα του ενός εκ των δολοφονηθέντων κυνηγών, που έβαλε τέλος στην ζωή της επειδή δεν άντεχε την απώλεια του γιου της συγκλονίζοντας το πανελλήνιο, δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα για περισσότερο από ένα χρόνο.
Όπως αποκάλυψε σήμερα ο αδελφός της στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τα τηλεφωνήματα ήταν εκατοντάδες και οι απειλές αφορούσαν την ζωή των δύο άλλων παιδιών της.
Η γυναίκα αναγκάστηκε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά πριν από δύο χρόνια, καθώς δεν άντεχε άλλο αυτό το μαρτύριο και φοβόταν για την ζωή της 16χρονης κόρης της, που τελικά έβαλε και αυτή τέλος στην ζωή της προχθές, μετά την αυτοκτονία της μητέρας της.
Σύμφωνα με τον αδελφό της άτυχης γυναίκας, «υπάρχει καταδικαστική απόφαση από το πρωτοδικείο για άτομα υπεράνω πάσης υποψίας», αλλά δεν θέλησε να δώσει παραπάνω στοιχεία σήμερα, που κηδεύεται η άτυχη γυναίκα και η κόρη της. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι αυτοί που απειλούσαν την πονεμένη αυτή μάνα δεν ήταν άτομα από το περιβάλλον του δολοφονηθέντος, αλλά άτομα κύρους.
«Είναι μια δύσκολη μέρα σήμερα και δεν θα ήθελα να δώσω παραπάνω συνέχεια», είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
Στο μεταξύ, διαφωνία για το που θα ταφεί η 16χρονη έχει προκύψει μεταξύ του πατέρα και του 23χρονου γιού του.
Ο πατέρας των παιδιών είναι εδώ και χρόνια σε διάσταση με τη γυναίκα του, και δήλωσε οτι επιθυμεί η κόρη του να ταφεί σε κοιμητήριο της αρεσκείας του στο Αγρίνιο το είπε μάλιστα και στους αστυνομικούς.....
Υπό καταρακτώδη βροχή, οδηγήθηκαν σήμερα το απόγευμα στην τελευταία τους κατοικία, η Κατερίνα Καραθανάση και η 15χρονη κόρη της Μπροστά στην κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας αλλά και το εισαγγελικό τελεσίγραφο ο πατέρας που ήταν χρόνια σε διάσταση με την 52χρονη με την οποία και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, αποδέχτηκε τελικά η μικρή Κωνσταντίνα να ταφεί στο κοιμητήριο του χωριού Καμαρούλα, δίπλα στη μητέρα της. Στον ίδιο χώρο αναπαύεται και ο 17χρονος Αλέξης που τον Νοέμβριο του 2006 δολοφονήθηκε στα Καλύβια Αγρινίου, μαζί μ' άλλους τέσσερεις κυνηγούς. Η αστυνομία ήταν σε επιφυλακή καθώς ο πατέρας επέμενε απο χθές πως μετά την κοινή νεκρώσιμη ακολουθία το ανήλικο κορίτσι θα μεταφερόταν σ' άλλο κοιμητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου