Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Αλομπισάτ Τάρεκ
Συμμετέχω στο συνδυασμό του Δημήτρη Σταμάτη
Θέλω κατ’ αρχάς να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας από τα πρώτα κιόλας χρόνια που άρχισα να δραστηριοποιούμαι σ’ αυτή επαγγελματικά, κοινωνικά και πολιτικά.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα με συνέπεια ήθος και βαθιά αίσθηση προσφοράς να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για να συμβάλλω και με την δική μου προσπάθεια στην επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία και η τοπική αυτοδιοίκηση της πόλης μας.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου του 2010 ζητάω τη στήριξη σας για να μπορέσω από τη θέση ευθύνης του Δημοτικού Συμβούλου να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες μου.
Συμμετέχω στο συνδυασμό του Δημήτρη Σταμάτη, γιατί πίστη
μου είναι, ότι ο Δήμος Αγρινίου έχει ανάγκη από μια νέα Δημοτική Αρχή, που θα απελευθερώσει εκείνες τις δημιουργικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας, οι οποίες όλα αυτά τα χρόνια ήταν εγκλωβισμένες μέσα σε μια συγκεκριμένη πολιτική πρακτική της ίδιας διαχρονικά τοπικής εξουσίας και θα συμβάλλει στην αναζωογόνηση του αυτοδιοικητικού πολιτικού προσωπικού της περιοχής.


Σας καλώ όλους να στηρίξετε αυτή μου την προσπάθεια για την Αυτοδιοικητική Αλλαγή, που θα ενδυναμώσει και θα θωρακίσει τον Νέο Διευρυμένο Δήμο Αγρινίου, απέναντι στα μεγάλα και ουσιαστικά προβλήματα, τα οποία θα επιφέρει η εφαρμογή της Νέας Αρχιτεκτονικής των Δήμων (Σχέδιο Καλλικράτης).


Αλομπισάτ Τάρεκ


Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου


με το συνδυασμό ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ


του υπ. Δημάρχου Αγρινίου Δημήτρη Σταμάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου