Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Κερδίζει! την συμπάθεια των πολιτών...

Πολύ θετικό είναι το κλίμα για τα νέα πρόσωπα που συμμετέχουν στο συνδυασμό του Π.Μοσχολιού. Πολύ αγαπητός  και που  κερδίζει συμπάθειες μέρα με την ημέρα είναι ο Ηλίας Καλέργης......
Γνωρίστε τον....
Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1961.
Μετά από την αποφοίτηση από τη σχολή των τουριστικών
επαγγελμάτων Ναυπλίου, εργάστηκε και μετεκπαυδεύτηκε σε διάφορα μέρη στη Ελλάδα και στο εξωτερικό ( Καναδάς, Ιταλία) πάνω στο επάγγελμα του.
Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αγρίνιο από το 1996 σαν ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης-αναψυχής.
Το 2006 εκλέχτηκε μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.
Από το 2007 είναι πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Αγρινίου. Τόσο μέσα από το Επιμελητήριο όσο και από την Ένωση ανέλαβε μια σειρά δράσεων όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια ενώ σαν Πρόεδρος του κλάδου είχε μεταξύ άλλων ενεργή συμμετοχή και δράση σε διάφορα καίρια ζητήματα του κλάδου όπως τροποποίηση των δημοτικών τελών.





Από την ίδια χρονιά είναι ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατοριακών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) σε δράσεις που αφορούν την αναβάθμιση του κλάδου και την τουριστική προβολή της χώρας μέσα από την ελληνική κουζίνα. Στον επιχειρηματικό τομέα είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και ευρηματικός όσον αφορά τη διαχείρηση και την αξιοποίηση πόρων και ανθρωπίνου δυναμικού.
Το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου, στο οποίο θέτει υποψηφιότητα, είναι ένα ενεργό σώμα της τοπικής αυτοδιοίκησης με δράσεις και αρμοδιότητες όπως μεταξύ άλλων γνωμοδότηση για την αξιοποίηση ακινήτων του Δήμου, συντήρηση-καθαριότητα-λειτουργία οδών-πλατειών, κοινόχρηστων χώρων, τη ) την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος, την αναβάθμιση της αισθητικής περιοχών, τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και γενικότερα την ανάπτυξη της περιοχής της δημοτικής κοινότητας σε πολιτιστικά, πνευματικά, κοινωνικά θέματα, τη μέριμνα για την υγεία, την πρόνοια και την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών και γενικά τη φροντίδα ώστε η λειτουργία και ανάπτυξη της περιοχής της δημοτικής κοινότητας να αποβλέπει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της,την εξέταση γενικών ή ειδικών προβλημάτων που αφορούν τους κατοίκους και την περιφέρεια της δημοτικής κοινότητας ιδίως αστέγων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της περιοχής της,) την αξιοποίηση των τοπικών πόρων της περιοχής της δημοτικής κοινότητας. κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου