Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης στο εκλογικό κέντρο του κ. Δημήτρη Σταμάτη αποδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις πολύ καλές σχέσεις της οικογένειας Μπακογιάννη με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου. Ο κ.
Σταμάτης καλωσορίζοντας τον κ. Μπακογιάννη είπε: «Θέλω να καλωσορίσω στο εκλογικό μου κέντρο τον Υποψήφιο Δήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη. Είναι μεγάλη η ιστορία του πατέρα του, του Παύλου Μπακογιάννη, που ανέδειξε την Ευρυτανία και του εύχομαι να έχει την συνέχεια αυτή. Ο ίδιος με την προσωπικότητά του και με την ιστορία του εγγυάται ότι θα έχει την συνέχεια αυτή προς όφελος του Δήμου Καρπενησίου
αλλά και όλων των Ευρυτάνων. Τον καλωσορίζω στο Αγρίνιο, όπου έχουμε πάρα πολλούς Ευρυτάνες, οι οποίοι μένουν εδώ και μας τιμούν με την παρουσία τους, με την

συμμετοχή τους στα κοινά μας, τα δρώμενα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα. Αυτό που είναι το εντυπωσιακό Κώστα, είναι ότι σε όλους τους Ευρυτάνες που ζουν εδώ, έχεις ένα τεράστιο πέρασμα και έχουν μια πολύ μεγάλη αγάπη για την οικογένεια σου αλλά και σε εσένα προσωπικά».
Στην συνέχεια ο κ. Μπακογιάννης αφού ευχαρίστησε τον κ. Σταμάτη για τα πολύ καλά του λόγια είπε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Άλλωστε έχω πολύ στενούς οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς και μαζί σου και με το Αγρίνιο. Αισθάνομαι πραγματικά το Αγρίνιο ότι είναι η δεύτερη μου πατρίδα. Είμαι σίγουρος για την νίκη σου. Η παρουσία σου στην Αυτοδιοίκηση εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο. Ο Καλλικράτης δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες και είσαι σίγουρα ο κατάλληλος άνθρωπος, με την εμπειρία, με τον δυναμισμό σου και με την γνώση σου, να τις αξιοποιήσει για να πάει ο Δήμος μπροστά».
Καταλήγοντας και οι δύο, με σιγουριά για το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών του Νοέμβρη, συμφώνησαν ότι ως Δήμαρχοι θα έχουν μια άριστη συνεργασία προκειμένου να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι μεγάλες δυνατότητες του τόπου.
Τον κ, Μπακογιάννη συνόδευαν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, ο Δήμαρχος Προυσού κ. Φέγγος και ο Αντιδήμαρχος Προυσού κ. Παναγιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου