Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
EΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ
"σύντροφε Γραμματέα,....ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΤ΄ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, να έχω συμμετοχή στα τεκταινόμενα του Νομού :
ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
"Η ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., εκφράζει ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, τις οποίες ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., απο την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία του Κινήματος έκανε Σημαία και προσωπικό του ΟΡΑΜΑ.
Το όραμα του Προέδρου έκανε πολλούς συντρόφους που ήταν απογοητευμένοι να συστρατευτούν μαζί του. Ένας από τους πολλούς είμαι και εγώ, θυσιάζοντας καριέρα,
εξέλιξη και οικογένεια και συστρατεύτηκα μαζί του.
Ο Πρόεδρος και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τίμησε δύο φορές με τη συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, πλην όμως στηρίχθηκα στις δυνάμεις μου, αυξάνοντας τις ψήφους του Κινήματος κατά 17.000 στο Νομό.
Εξέφρασα προσωπική επιθυμία, για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αιτ/νίας με μόνο στόχο την προσφορά στον τόπο μου, στο Κίνημά μου και στις ιδέες που εκφράζει ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Με λύπη μου πληροφορήθηκα από υπεύθυνα χείλη, ότι έγινε επιλογή προσώπου που μέχρι πρότινος ηγείτο διασπαστικού ψηφοδελτίου στο Δήμο Αγρινίου.
Η τελική επιλογή έφτασε σε αυτό το σημείο μέσα από ίντριγκες, συναλλαγές, προσωπικές ψηφοθηρίες, επιβίωσης «ιθυνόντων» και εκπροσώπων του λαού, από προσωπική ιδιοτέλεια και μόνο, με μια αιτιολογία αίολη και πολιτικά αδύναμη, ότι δήθεν «μαζεύονται» οι διασπαστικές κινήσεις.
Αίολη και πολιτικά αστήρικτη είναι διότι το πρόσωπο έχει καταστεί ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ στο Νομό, οι διασπαστικές κινήσεις συνεχίζονται, δεν ενώνει η επιλογή, διχάζει και αποπολιτικοποεί τους ψηφοφόρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ιδιαίτερα αυτούς που πίστεψαν στο όραμα του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Και τούτο μπορείτε να το διαπιστώσετε γιατί από ότι λέει ο θυμόσοφος λαός «πολύ κακό τα λίγα σπίτια».
Κατόπιν τούτου, μετά από ώριμη σκέψη, με βαθύ αίσθημα ευθύνης, χωρίς προσωπικές πικρίες- γιατί αυτά προσωπικά δεν μου ταιριάζουν-σεβόμενος την μέχρι τώρα προσωπική μου πορεία σ΄ όλη μου τη ζωή, το ΗΘΟΣ, τις ΑΡΧΕΣ την Ηθική στην Πολιτική, τη Συμμετοχή και Προσφορά, αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκα, πίστευα και πιστεύω, σας γνωρίζω, σύντροφε Γραμματέα, ότι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΤ΄ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, να έχω συμμετοχή στα τεκταινόμενα του Νομού αλλά και γενικότερα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ-ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ, που κάποιους εξυπηρετούν εν αγνοία του Προέδρου Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.


Σύντροφε Γραμματέα,
Παρακαλώ όπως με αντικαταστήσετε από το Συντονιστικό όργανο του Τομέα Εσωτερικών αλλά και του υπευθύνου της Ομάδας Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος.
Κλείνοντας, επειδή μπορεί να θεωρηθεί ότι όλα αυτά τα γράφω εν βρασμό ψυχής, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και μέσα από αυτή την επιστολή πιστεύω ακράδαντα ότι εκφράζω την πλειονότητα των ψηφοφόρων μου, που πίστεψαν, όπως και εγώ, στο όραμα του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που σήμερα όμως μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης έχει αρχίσει να ξεθωριάζει γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ δεν θέλουν και δεν επιθυμούν να βιώσει ο λαός αυτό το όραμα.
Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου ο Πρόεδρος και αυτοί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ συνεχίζουν να τον στηρίζουν-μέσα σ΄ αυτούς και εγώ-και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος σύντομα να οσμισθεί και να καταλάβει πως λειτουργούν και πολιτεύονται οι τοπικοί παράγοντες του ΠΑ.ΣΟ.Κ.(Αυτοδιοικητικοί και μη) εις το όνομα του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου