Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

AΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ..............

Την 26-6-2010 και περί ώρα 18.10΄ στο Δ.Δ. Διαμαντέϊκα – Δήμου Νεάπολης – Αιτ/νίας, 57 χρονος ημεδαπός ο οποίος ασχολείτο με αγροτικές εργασίες τραυματίσθηκε θανάσιμα όταν ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε ανετράπη λόγω αδέξιου χειρισμού.
- Πτώμα μετεφέρθη Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Για εξακρίβωση συνθηκών – αιτιών συμβάντος ενεργείται προανάκριση από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.
2.-Τη 26-6-2010 και περί ώρα 22.30΄ στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου στα πλαίσια της αστυνόμευσης της κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους, συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος «καφετέρια – σνακ μπαρ», διότι κατελήφθη να έχει επιτρέψει την διάθεση – κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε δύο (2) ανήλικες οι οποίες δεν συνοδεύονταν από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους.
Συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.
3.-Την 27-6-2010 και περί ώρα 12.30΄ στο Αγρίνιο, 20χρονος ημεδαπός αφαίρεσε με την απειλή βίας κάνοντας χρήση μαχαιριού από συνομήλικό του ημεδαπό το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα (150,00) Ευρώ.
- Δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί αρμοδίως.
4.-Την 27-6-2010 (ημέρα Κυριακή) και περί ώρα 18.20 στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων διότι κατελήφθη να λειτουργεί αυτό παραβιάζοντας απόφαση του οικείου Νομάρχη «Περί ωραρίου Κυριακής αργίας».
- Συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί αρμοδίως.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου