Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΣΝΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣΝΑ

Με αφορμή τις προσεχείς εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νίας και σε συνδυασμό με την υφέρπουσα φημολογία ότι το υφιστάμενο Δ.Σ., στο οποίο είμαι μέλος, θα πάει όπως έχει στις κάλπες του Ιουλίου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. έχω να δηλώσω τα εξής:
1) Δεν θα ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ στο ψηφοδέλτιο του απερχόμενου Προέδρου κ. Σπύρου Ιωαννίδη για τους παρακάτω λόγους:
α) Έχει οδηγήσει σε απραξία και μαρασμό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αιτωλ/νίας.
β) Έχει μετατραπεί η ΕΠΣΝΑ σε τοπικό φορολογικό εισπράκτορα των σωματείων του Νομού χωρίς να κάνει τίποτα απολύτως για την οικονομική τους ασφυξία!
γ) Διατηρεί σε ενέργεια το “χουντικής” έμπνευσης καταστατικό της ΕΠΣΝΑ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκφρασθούν όλα τα σωματεία της Αιτωλ/νίας.
δ) Υποβάθμισε συστηματικά την λειτουργία του Δ.Σ. – το 2010 το πρώτο εξάμηνο, συνεδρίασε μόλις δύο (2) φορές! – παραπέμποντας κρίσιμα θέματα στις επιτροπές, οι οποίες είναι εν πολλοίς ελεγχόμενες.
ε) Οι όποιες θετικές παρεμβάσεις έχουν γίνει στις γηπεδικές εγκαταστάσεις (Μεσολόγγι, Ευηνοχώρι, Ξεροπήγαδο, Γαβαλού, Αγγελόκαστρο, Αστακός, Κανδήλα, Μύτικας κ.ά.) έγιναν με τη δραστική παρέμβαση της επιτροπής που είμαι μέλος, των παραγόντων και των Δημοτικών Αρχών. Αναφέρω εδώ τις συχνές επισκέψεις μου σε 80 γήπεδα του Νομού – κατακαλόκαιρο – την στιγμή που άλλοι “ξεσκόνιζαν” τα γραφεία και τα φύλλα αγώνος, μήπως τους ξεφύγει κανένα ευρώ προστίμου… Στο σημείο αυτό θέλω να επαναφέρω στην τάξη τον κ. Δ. Ντάουλα, ο οποίος δίκην εκπροσώπου δια του τύπου εκθειάζει πράγματα και καταστάσεις για τα οποία δεν είναι αρμόδιος. Άραγε, γιατί δεν το έπραξε στις ανωτέρω περιπτώσεις και το πράττει τώρα παραμονές εκλογών;
στ) Ουδεμία δημόσια ανακοίνωση ή καταγγελία ή διαμαρτυρία έγινε για την οικονομική κατάσταση και τα οφειλόμενα εκ μέρους της πολιτείας προς τις ίδιες της Ενώσεις και τα Αθλητικά Σωματεία.
ζ) Πρακτικά δεν επετεύχθη μέσω του ΠΔΕ του Ν.Α. Αιτωλ/νίας να γίνει κάποιο γήπεδο με χλοοτάπητα ή εξέδρες, όπως στο παρελθόν. Εδώ υπάρχει συλλογική ευθύνη.
η) Ποια ήταν η αξιοπιστία της ΕΠΣΝΑ όταν σωματεία – κατά συρροήν υπότροπα – επί της ουσίας έμειναν ατιμώρητα και μας έκαναν γνωστούς ανά το Πανελλήνιο;
2) Για όλα τα παραπάνω θεωρώ ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με υλικά αναπαλαίωσης και πρακτικές που οδηγούν στο τέλμα και τον μαρασμό.
Για τους παραπάνω λόγους ΔΗΛΩΝΩ ότι στηρίζω το Συνδυασμό «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και τον επικεφαλής του Τάκη Παπαχρήστο. Και όταν δηλώνω ότι στηρίζω, σημαίνει και εννοείται ότι θα είμαι υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ». Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου