Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Αλήθειες και ψέματα ..........


Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι έντεχνα και με προφανείς σκοπούς προσπαθούν να συκοφαντήσουν το EMILEON SportCenter διασπείροντας ανυπόστατες ειδήσεις περί «βιασμού ανήλικης» και άλλα ευφάνταστα σενάρια.
Θεωρήσαμε ανώφελο να μπούμε στη διαδικασία διαψεύσεων, καθώς από πουθενά δεν προκύπτει ούτε ίχνος αλήθειας στην “είδηση”. Όσοι όμως, παρασυρμένοι από διαδόσεις, εξακολουθούν να έχουν την παραμικρή αμφιβολία, τους παραπέμπουμε στα αποτελέσματα της έρευνας που έχει πραγματοποιήσει η Αστυνομία, όπως επίσης στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του (υποτιθέμενου) “θύματος”. Το μοναδικό πραγματικό ΘΥΜΑ της υπόθεσης αυτής είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Το EMILEON SportCenter παρείχε και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και στον τομέα του αθλητισμού και στον τομέα της αναψυχής – ψυχαγωγίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κοινού. Μικροί και μεγάλοι συνεχίζουν να αθλούνται και να απολαμβάνουν στιγμές δροσιάς και αυτό το καλοκαίρι, μετατρέποντας το EMILEON SportCenter στο νούμερο ένα προορισμό της περιοχής όλη την ημέρα, πρωί, μεσημέρι και βράδυ.
Το σύνολο της κοινωνίας γνωρίζει αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ, την οποία ψέματα και συκοφαντίες δεν μπορούν να την πλήξουν, παρά τις όποιες προσπάθειες κάποιων κακόβουλων.
EMILEON SportCenter
Θέση μας για τον... βιασμό της ανήλικης, αν και εσύ (inagrinio)ήσουν η πρώτη που ανέφερες τα πραγματικά γεγονότα........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου