Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010


Αίτηση για σύγκλιση του Δ/Σ του (ΣΥΝΑΝΑ).....




Επειδή το παιχνίδια της κυβέρνησης και της τρόικας γίνεται στις πλάτες μας με κάθε απαράδεκτη ετσιθελική στάση διαγράφοντας αρχές , δικαιώματα μας και υιοθετώντας τακτικές που θα τολμούσε μονάχα μια κατοχική κυβέρνηση να εφαρμόσει αντιλαϊκή πολιτική , αντεργατικές και αντιασφαλιστικές νομοθετικές ρυθμίσεις κ.τ.λ. Επειδή διανύουμε ως εργαζόμενοι (ίσως) το τελευταίο 100αρι για τις διεκδικήσεις μας πριν την καταιγίδα που μαίνεται ..
Παρακαλώ το πρόεδρο του Δ.Σ του συλλόγου μας (ΣΥΝΑΝΑ) να συγκαλέσει το διοικητικό συμβούλιο σε συνεδρίαση για αύριο 26-6-2010 ή για μεθαύριο 27-6-2010 προκειμένου :
1. Να πάρουμε αποφάσεις για την ΑΠΕΡΓΙΑ της Τρίτης 29-6-2010 ώστε μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας να γίνει από τα μέλη του Δ/Σ η σχετική ενημέρωση στους συναδέλφους Μεσολογγίου , Αγρινίου κ.τ.λ.
2. Την ημέρα της απεργίας 29-6-2010 απαραίτητα να υπάρχει παρουσίαση των μελών του Δ/Σ έξω από κτήριο της Νομαρχίας και το παράρτημά της για την διακίνηση ανακοίνωσής μας .
3. Θα πρέπει μέχρι την ημέρα της απεργίας να αναρτηθεί στην Νομαρχία το πανό ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Κ.Τ.Λ. που το Δ/Σ είχε αποφασίσει να φτιάξει και να αναρτήσει σε μια ένδειξη ενάντια στους χειρισμούς της κυβέρνησης κ.τ.λ.
Πιστεύω πώς είναι χρέος μας απέναντι στους συναδέλφους να σταθούμε και να αφουγκραστούμε τον δικό τους προβληματισμό , φόβο , να αφουγκραστούμε ακόμη και τις δικές τους αμφιβολίες κ.τ.λ.
Βαγγέλης Δούτσιος
Μέλος του Δ/Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου