Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



Μεγάλη θλίψη και οργή προκάλεσε σε όλους τους Αστυνομικούς η είδηση της άνανδρης τρομοκρατικής επίθεσης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο και φρικτό θάνατο του εξαίρετου, λαμπρού φίλου και συναδέλφου μας Αστυνομικού Υποδιευθυντή Γιώργου ΒΑΣΙΛΑΚΗ, κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών του καθηκόντων, ως Υπασπιστής του Υπουργού κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.
Η ΄Ενωσή μας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την τρομοκρατική επίθεση αυτή, που με αιχμή του δόρατος τους ένστολους εργαζόμενους πολίτες, στρέφεται κατά της οντότητας του Ελληνικού Κράτους, της Ελευθερίας της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας.
Απευθυνόμενοι προς τους συμπολίτες μας, ζητάμε την συμπαράσταση τους και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η τρομοκρατική βία, δεν θα κάμψει το ηθικό μας στους διαρκείς αγώνες μας για την διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης και συνοχής, αλλά και της ανάπτυξης του τόπου μας, ιδιαίτερα σήμερα που η πατρίδα μας χρειάζεται την βοήθεια όλων για να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας του συναδέλφου μας και συμμετέχοντας στο πένθος τους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Αποχαιρετούμε τον άξιο συνάδελφο και οικογενειάρχη Γιώργο ΒΑΣΙΛΑΚΗ και δηλώνουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά έτσι ώστε οι δολοφόνοι να συλληφθούν άμεσα και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη προκειμένου να λογοδοτήσουν για την αποτρόπαια πράξη τους.
Η ΄Ενωσή μας, σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, αντί στεφάνου, θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού».


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο
Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ

Φώτιος ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ
Αστυνομικός Υποδιευθυντής
Ο
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ανδρέας ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗΣ
Αστυνόμος Α΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου