Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Τομεάρχης Εργασίας ο Μάριος Σαλμάς

Τον τομέα Δικαιοσύνης αναλαμβάνει ο Κώστας Τζαβάρας με αναπληρωτή τον Κώστα Καραγκούνη.


Ολοκληρώθηκε ο «ανασχηματισμός» της σκιώδους κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Στις πρώτες του δηλώσεις ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για «ενωτικό σχήμα» χωρίς αποκλεισμούς, το οποίο θα οδηγήσει το κόμμα στη νίκη.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων, όλα δείχνουν ότι ο έως τώρα κπρόσωπος τύπου αναλαμβάνει ο Γιάννης Μιχελάκης.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος αναλαμβάνει την ευθύνη του τομέα Εξωτερικών με αναπληρωτές τον Κώστα Γκιουλέκα και τον Σπύρο Ευσταθόπουλο.
Στον τομέα Άμυνας αναλαμβάνει ο Μαργαρίτης Τζίμας με αναπληρωτή τον Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο.
Τομεάρχης Εργασίας ο Μάριος Σαλμάς.
Τον τομέα Ανάπτυξης κρατάει ο Κωστής Χατζηδάκης με αναπληρωτή τον Νίκο Λέγκα.


Τομεάρχης Εσωτερικών ορίζεται ο Χρήστος Ζωης ενώ τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ο Θανάσης Νάκος με αναπληρωτή τον Κώστα Τσιάρα. Στον τομέα Οικονομίας παραμένουν οι Χρήστος Σταικούρας και Νότης Μηταράκης ενώ προστίθεται ο Ι. Βρούτσης.


Τομεάρχης παιδείας αναλαμβάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με αναπληρωτή τον Σπύρο Ταλιαδούρο. Στον τομέα Περιβάλλοντος παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αναπληρωτές τον Νίκο Καντερέ και τη Θεοδώρα-Διονυσία Αυγερινοπούλου.


Τον τομέα Ενέργειας αναλαμβάνει ο Σ. Καλαφάτης. Τομεάρχης Τουρισμού παραμένει η Όλγα Κεφαλογιάννη.


Στον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Γιώργος Κασσαπίδης με αναπληρωτή τον Κώστα Κόλλια.


Τον τομέα Μεταφορών αναλαμβάνει ο Μιχάλης ΠαπαδόπουλοςΤομεάρχης Υγείας αναλαμβάνει ο Θανάσης Γιαννόπουλος με αναπληρωτή τον Γεράσιμο Γιακουμάτο.


Συγκροτείται νέος τομέας για ΜΜΕ με τον Σίμο Κεδίκογλου. Τον τομέα Δικαιοσύνης αναλαμβάνει ο Κώστας Τζαβάρας με αναπληρωτή τον Κώστα Καραγκούνη. Τομεάρχης Πολιτισμού ορίστηκε ο Αθανάσιος Δαβάκης με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Τζουμάνη. Τον τομέα Αθλητισμού αναλαμβάνει ο Γ. Ιωαννίδης.


Τομεάρχης Ναυτιλίας ορίστηκε ο Γιάννης Πλακιωτάκης με αναπληρωτές τον Στέφανο Αγιάσογλου και Πάυλο Βογιατζή.


Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ ορίσζονται ο Νίκος Δένδιας, Κώστας Μαρκόπουλος και Μανώλης Κεφαλογιάννης. Στη γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού παραμένει ο Μάξιμος Χαρακόπουλος και στη γραμματεία Προγράμματος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ορίζεται ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου