Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

MAΡΙΟΣ ΣΑΛΜΑΣ:Η προσπάθειά μου θα συνεχιστεί εντός και εκτός Βουλής, έτσι ώστε να μπορέσουμε, όλοι μαζί, να κάνουμε πραγματικότητα τις ιδέες του Προέδρου μας κ. Αντώνη Σαμαρά

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μάριος Σαλμάς με αφορμή τις αλλαγές στο οργανωτικό σχήμα της Νέας Δημοκρατίας και προκειμένου να διαψεύσει τις πληροφορίες που τον έφεραν δυσαρεστημένο εξαιτίας της μη συμμετοχής του στο σχήμα των τομεαρχών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ.
Αντώνη Σαμαρά, για την αποστολή που μου ανέθεσε, πριν ένα χρόνο, να αναλάβω τον Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Υγείας του κόμματος.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στον τομέα, όλο αυτό το διάστημα, που μαζί εργαστήκαμε προκειμένου να χαράξουμε στόχους, να καταθέσουμε θέσεις και να ασκήσουμε αντιπολίτευση στα ευαίσθητα θέματα της υγείας.
Στην προσπάθεια αυτή, πολύτιμοι σύμμαχοι ήταν οι συντάκτες θεμάτων υγείας των Μέσων Ενημέρωσης, αλλά και οι πολιτικοί συντάκτες, τους οποίους και θα ήθελα να ευχαριστήσω.
Την ευθύνη του τομέα Υγείας αναλαμβάνουν δύο έμπειροι συνάδελφοι, στους οποίους εύχομαι καλή επιτυχία.
Η προσπάθειά μου θα συνεχιστεί εντός και εκτός Βουλής, έτσι ώστε να μπορέσουμε, όλοι μαζί, να κάνουμε πραγματικότητα τις ιδέες του Προέδρου μας κ. Αντώνη Σαμαρά που είναι το κυρίαρχο και ξεπερνά τα προσωρινά προσωπικά αξιώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου