Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Κλιμάκιο του Σ.Ε.Ν.Α στο υπό ανέγερση νέο Νοσοκομείο Αγρινίου

Κλιμάκιο του Σ.Ε.Ν.Α επισκεφθηκε το υπό ανέγερση νέο Νοσοκομείο Αγρινίου και όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του "διαπιστώσαμε την πορεία των εργασιών που συνεχίζονται με αρκετά καλούς ρυθμούς.Είχαμε μια πολύ κατατοπιστική ξενάγηση στους χώρους του Νοσοκομείου και μια ολοκληρωμένη ενημέρωση από τον επιβλέποντα μηχανικό και τον εργοταξιάρχη του έργου, τους οποίους και ευχαριστούμε.
Ένα έργο που όταν με το καλό ολοκληρωθεί και μεταφερθούμε, θα δώσει νέα δυναμική στον τόπο και φυσικά πολύ καλύτερες υπηρεσίες υγείας.
Διαπιστώσαμε όμως, ότι παρά την καλή πορεία των εργασιών, ο 4ος όροφος είναι ακόμα σχεδόν γιαπί. Επισημαίνουμε εδώ ότι τα χρήματα από τα ¨απρόβλεπτα¨ του αρχικού συνολικού προϋπολογισμού, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν.
Χρειάζεται όμως πολιτική βούληση και πίεση προς το Υπουργείο από όλους τους φορείς του Νομού για την ολοκλήρωση και του 4ου ορόφου ώστε να ολοκληρωθεί το έργο έγκαιρα και για πάντα.
Επίσης θα θέλαμε να σημειώσουμε την ανάγκη να ξεκινήσει να υλοποιείται η αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού και φυσικά η ολοκλήρωση του νέου Οργανισμού λειτουργίας του Νοσοκομείου. Αυτό πρακτικά σημαίνει στελέχωση με ικανό αριθμό Ιατρικού, Νοσηλευτικού και λοιπού Προσωπικού, για να προσφέρονται οι υπηρεσίες υγείας έτσι όπως αξίζουν στους πολίτες του Αγρινίου αλλά και όλου του Νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου