Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες το απόγευμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου στο κέντρο Coconut. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά. Η παρουσία του κόσμου, των απλών μελών της Νέας Δημοκρατίας ήταν συγκινητική. Παρόντες ήταν δύο βουλευτές του νομού, αρκετοί πολιτευτές, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ του
νομού μας, Πρόεδροι ΔΑΚΕ, δημοτικοί, περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και τέως Δήμαρχοι.

Ο προσκεκλημένος και επίσημος ομιλητής, βουλευτής Β’ Αθηνών Πάνος Καμμένος, με τον Πρόεδρο της Τ.Ο Αγρινίου Ανδριόπουλο Γιάννη μαζί έκοψαν την Βασιλόπιτα.
Στην συνέχεια ο βουλευτής Β’ Αθηνών Πάνος Καμμένος, πήρε το λόγο. Με μια ιδιαίτερα εμπεριστατωμένη χειμαρρώδης ομιλία με στοιχεία, γεγονότα έθιξε πρόσωπα, πρακτικές και καταστάσεις που άλλοι κάνουν ότι δεν γνωρίζουν. Ανέφερε ότι μετά από αυτή την περιπέτεια που έριξε την Ελλάδα η ανικανότητα του ΠΑΣΟΚ, είναι θέμα λίγων μηνών η Νέα Δημοκρατία να γίνει κυβέρνηση και να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο, ενώ τα χειροκροτήματα του κόσμου κατά την διάρκεια της ομιλίας του τον διέκοψαν αρκετές φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου