Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

O NIKOΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα ορίστηκαν σήμερα οι τρεις θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Καθήκοντα Αντιπεριφερειαρχών αναλαμβάνουν οι:
Γιώργος Αγγελόπουλος του Παναγιώτη (Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας), Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Πολιτικής.
Γιώργος Γεωργιόπουλος του Πάνου (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών.
Νίκος Υφαντής του Γεωργίου (Περιφερειακή Ενότητα
Αιτωλοακαρνανίας), Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υποδομών.
Η θητεία των Αντιπεριφερειαρχών είναι διετής.
Βοηθός Αντιπεριφερειάρχη με αρμοδιότητα «θέματα Διασύνδεσης ΑΕΙ-ΑΤΕΙ και ερευνητικών ιδρυμάτων με έρευνα – καινοτομία και τοπική ανάπτυξη» ορίζεται ο Καθηγητής Δημήτρης Δουγένης, περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.


Αναπληρωτής του Περιφερειάρχη ορίζεται ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.


Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ορίζεται, με απόφαση του Περιφερειάρχη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών Γιώργος Γεωργιόπουλος.


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Αύριο Τρίτη, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας (μέγαρο Κόλλα, πλατεία Γεωργίου, Πάτρα) θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και με την συμμετοχή των έξι Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου, Βασίλη Αντωνόπουλου, Χαράλαμπου Καφύρα, Γιώργου Αγγελόπουλου, Γιώργου Γεωργιόπουλου και Νίκου Υφαντή.


ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ


Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του μεγάρου Κόλλα, στις 2 μ.μ., θα ακολουθήσει σύσκεψη του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών με τους Γενικούς Διευθυντές και τους Διευθυντές Υπηρεσιών της Περιφέρειας, που ορίστηκαν πρόσφατα.


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Την προσεχή Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα, θα παρουσιαστούν από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και τους Αντιπεριφερειάρχες οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας περιφερειακής αρχής ανά τομέα πολιτικής.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ


Μετά τις προγραμματικές δηλώσεις, το μεθεπόμενο Σάββατο 22 Ιανουαρίου ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας θα συναντηθεί στην Πάτρα με όλους τους βουλευτές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ώστε να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν βασικές διεκδικήσεις και έργα της Περιφέρειας και να ληφθούν αποφάσεις συντονισμού δράσεων και κοινών πρωτοβουλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου