Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του στο Αίγιο, ένας εφοριακός από το Αγρίνιο.


Εκτός από τα ναρκωτικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του στο Αγρίνιο, πιστόλι, γεμιστήρες και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.Η υπόθεση διερευνάται με προσοχή από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, που παρακολουθούσαν τον 53χρονο , η σύλληψη του οποίου, έγινε στην Εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου.Οι αστυνομικοί, κάνοντας
έρευνα στο ΙΧ του, εντόπισαν μια σακούλα που περιείχε κοκαϊνη συνολικού βάρους 50,6 γραμμαρίων, καθώς επίσης και ένα χάρτινο περιτύλιγμα που περιείχε κοκαϊνη βάρους 0,3 γραμμαρίων.
Ο δράστης φαίνεται ότι είχε παραλάβει την ποσότητα της κοκαϊνης από άγνωστο άτομο και σκόπευε να την κρύψει στο σπίτι του.
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, επειδή υπήρχε πιθανότητα να τους αντιλαμβανόταν, ενώ επέστρεφε οδικώς στο σπίτι του.
Ο συλληφθείς, υπηρετεί σε οικονομική υπηρεσία της Αμφιλοχίας.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, είχαν συγκεντρώσει πληροφορίες σε σχέση με τις κινήσεις του 53χρονου και τις επαφές του με άτομα που επιδίδονται στο εμπόριο των ναρκωτικών ουσιών.
Για το λόγο αυτό τον παρακολουθούσαν , όλο το προηγούμενο διάστημα και την Τρίτη το απόγευμα, κλιμάκιο αστυνομικών έφυγε από το Αγρίνιο και μετέβη στο Αίγιο, θεωρώντας ότι ο 53χρονος θα προμηθευόταν ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου