Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Aνάδειξη Πρόεδρων και Αντιπροέδρων στα συμβούλια των Δημοτικών ενοτήτων Κατοχής, Νιοχωρίου, Αιτωλικού και Μεσολογγίου

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Πρόεδρων και Αντιπροέδρων στα συμβούλια των Δημοτικών ενοτήτων Κατοχής, Νιοχωρίου, Αιτωλικού και Μεσολογγίου.Το απόγευμα τις ίδιας μέρας στην αίθουσα όπου γινόταν μέχρι πρότινος το Nομαρχιακό Συμβούλιο έγινε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του διευρυμένου Δήμου
Ι.Π. Μεσολογγίου για την ανάδειξη Προεδρείου αλλά και των μελών των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής.


Ο Δήμαρχος I.Π. Μεσολογγίου κος Παναγιώτης Κατσούλης παρευρέθηκε σε όλες τις συνεδριάσεις όπου και ανέφερε ότι στις προθέσεις της νέας Δημοτικής αρχής είναι τα Δημοτικά Συμβούλια των τεσσάρων δημοτικών κοινοτήτων να λειτουργήσουν με όλες τις αρμοδιότητες που τους δίνει ο νόμος. Παρότρυνε μάλιστα να λειτουργούν ανοιχτά ως προς τις διαδικασίες τους με την συμμετοχή των πολιτών. Όσο αφορά την διαχείριση των πόρων που αναλογεί σε κάθε δημοτική ενότητα ανέφερε πως αυτή θα γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε κοινωνίας ,όπως η κάθε τοπική κοινωνία θα ορίζει μέσα από τα όργανα εκπροσώπησης της.


Στη Δημοτική Ενότητα Κατοχής πρόεδρος εκλέχτηκε ο Ρόμπολας Γιάννης και Αντιπρόεδρος ο Βύσιος Πάνος


Στη Δημοτική Ενότητα Νεοχωρίου πρόεδρος εκλέχτηκε ο Φούντας Γρηγόρης και αντιπρόεδρος ο Ζουλούμης Αθανάσιος


Στη Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού πρόεδρος εκλέχτηκε ο Φούντας Γιάννης και αντιπρόεδρος ο Ακρίδας Πάνος.


Στη Δημοτική Ενότητα Μεσολογγίου πρόεδρος εκλέχτηκε ο Παπαδημητρόπουλος Σάκης και αντιπρόεδρος η Δημοπούλου - Χρά Παναγιώτα.






Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε ο Σπανός Ιωάννης , Αντιπρόεδρος ο Κότσαλος Αγαθάγγελος και Γραμματέας ο Γρίβας Νικόλαος.






Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν από την πλειοψηφία οι: Σπύρος Κουφός, Κώστας Καλτσούλας, Δημήτρης Κοταντάκης, Δημήτρης Καραδήμας και Βασίλης Κυτάγιας και από τη μειοψηφία οι: Σπύρος Βασιλείου, Χρήστος Παπανικολάου και Δημήτρης Λιαπίκος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν από την πλειοψηφία οι: Αριστείδης Καβάγιας, Γιάννης Μαστρανδρέου, Κώστας Πουλής Πάνος Κολοζάκης και Γιώργος Κασσαβέτης και από τη μειοψηφία οι: Κώστας Κουτσοθεόδωρος, Δημήτρης Φλώρος και Δημήτρης Τσοκάντας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου