Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΚΛΟΠΕΣ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ
1. Την 14-10-2010 και περί ώρα 15.00΄ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Στράτου Αιτ/νίας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός ο οποίος κατείχε μία (1) νάυλον συσκευασία περιέχουσα αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη βάρους έξι (6) γραμμ.

- Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.
2. Την 14-10-2010 και περί ώρα 21.45 στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της ομάδας ΄΄ ΔΙ.ΑΣ΄΄ συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί ηλικίας δέκα επτά (17) και δεκαπέντε (15) ετών οι οποίοι από κοινού ενεργούντες αφαίρεσαν από πυλωτή πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Αστακού δίκυκλο μοτ/το ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού με σκοπό να το ιδιοποιηθούν παράνομα.
- Όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα. Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδ/νση Ασφάλειας Αγρινίου.
3. Την 15-10-2010 και περί ώρα 04.00 στην Βόνιτσα από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας Αγρινίου κατελήφθη 38χρονος ημεδαπός να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ΄΄ μπαρ΄΄ και να απασχολεί σ’ αυτό τέσσερις (4) αλλοδαπές ρουμανικής υπηκοότητας ηλικίας τριάντα πέντε (35) , τριάντα ένα (31) , είκοσι τριών (23) και δεκαοχτώ (18) ετών αντίστοιχα οι οποίες εστερούντο βιβλιαρίου υγείας και αδείας εργασίας της αρμόδιας αρχής.
Ιδιοκτήτης - αλλοδαπές συνελήφθησαν και με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Λευκάδος. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου